Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Erbjudande: Rovaniemi–Kemi

Billiga webbrabattbiljetter från 5 €

Webbrabattbiljetten ska köpas i webbutiken tidigast 32 dagar före avfärden och senast kl. 10.30 vardagen före avfärdsdagen (om avfärd är på veckoslut (lö–sö) eller på helg) eller kl. 10.30 på avresedagen (om avfärd är under vardagar (må–fr)).

Studera tidtabellerna och köp en biljett

Specialvillkor för webbrabattbiljetten: Rovaniemi–Kemi

Ett begränsat antal webbrabattbiljetter finns till salu för vissa bussturer på bestämda dagar. Om inget rabattpris anges för den sträcka som du söker betyder det antingen att det inte finns rabattbiljetter för sträckan i fråga eller att rabattbiljetterna är slutsålda.

På J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:s turer berättigar webbrabattbiljetten endast till en resa mellan de orter som anges på biljetten, och påstignings- och avstigningshållplatsen ska finnas i den stad eller kommun som anges på biljetten. Om det till exempel står på biljetten att påstigningshållplatsen är Rovaniemi busstation betyder det att rabattbiljetten gäller vid påstigning på alla busshållplatser för snabbturer i Rovaniemi stad.

fi| sv| en