Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Paketräknare Priser Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Priser

Priserna i prislistan gäller biljetter som köps på förhand på Matkahuoltos serviceställen, hos ombud som säljer biljetter eller på resebyråer.

Priset på biljetter som köps i Matkahuoltos webbutik eller av en busschaufför kan avvika från det pris som anges i prislistan.

Prislista fr.o.m. 1.7.2014

Prislista 1.1.2013–30.6.2014

Matkahuoltos webbutik

De priser som anges i Matkahuoltos webbutik gäller Webbiljetter och Webbrabattbiljetter som köpts i webbutiken.

Priset på biljetter som köps på Matkahuoltos serviceställen, hos ombud som säljer biljetter, på resebyråer och av en busschaufför kan avvika från det pris som anges i webbutiken.

Gå till webbiljettsförsäljningen

Priser per biljettprodukt

Du kan kontrollera priset för en specifik biljettprodukt på webbsidan för biljetten i fråga.

Årsbiljett

Regionbiljett

Stadsbiljett

Biljett för arbetsresor

Busspass

CityCity-biljett

Bussbolagsspecifika tilläggsavgifter

Bussbolagen kan ta ut en tilläggsavgift för transport av skrymmande föremål, såsom en barnvagn eller en cykel. Praxisen med tilläggsavgift varierar mellan bussbolagen. Tilläggsavgiften betalas till chauffören.  Avgiften kan betalas kontant, och i vissa bussar även med debit och kredit-betalkort. Du kan kontrollera avgiftens storlek på förhand av det bussbolag som svarar för turen i fråga.

Tidtabeller och priser 0200 4000 Pakettjänstens betjäningsnummer 0800 132 582 Pakettjänstens betjäningsnummer för företag 020 710 5024
fi| sv| en