Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Tuotantoesimies

Haemme Matkahuoltoon Ouluun

Tuotantoesimiestä

vastaamaan operatiivisen toiminnan sujuvuudesta ja laadusta osallistuen itse myös päivittäiseen työhön. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen ja eteenpäin katsova sekä omaat halua osallistua rahtitoimintojen kehittämiseen.

Odotamme hakijalta:

  • hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja

  • tietoteknistä osaamista (Office 365)

  • sujuvaa suomen ja englannin osaamista, myös muu kielitaito katsotaan eduksi

  • halukkuutta työskennellä kolmivuorotyössä

  • trukinajotaitoa sekä kokemusta terminaali- tai varastotoiminnoista

Arvostamme myös:

  • logistiikkatoimialan kokemusta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin vakaassa yhtiössä. Matkahuollolla on pitkät perinteet, mutta Matkahuolto myös uudistuu voimakkaasti luoden uusia liikkumisen palveluita sekä sitä myöten uramahdollisuuksia koko ajan kehittyvällä logistiikka-alalla.

Lisätietoja tehtävästä

Oulun tuotantopäällikkö Anssi Kuusisto p. 040 480 5206anssi.kuusisto@matkahuolto.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 31.3.2020 mennessä tästä.

Odotamme hakemustasi innolla ja toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana.

Yrityskuvaus

Matkahuolto on ylpeänä pitänyt Suomea pyörillä jo yli 87 vuotta toimien matka- ja pakettipalveluiden joukkoistamisen edelläkävijänä. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja Suomen joka kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista.

Henkilöstöstämme suurin osa toimii asiakaspalvelutehtävissä huolehtien matka-, paketti- ja kioskipalveluista toimipaikoissamme. Yhtiössämme työskentelee 700 ammattilaista, joista noin 100 henkilöä tukitoiminnoissa.

Matkapalveluissa ylläpidämme ja kehitämme mm. valtakunnallisia aikataulu- ja matkalippupalveluja ja pakettipalveluissa valtakunnallisia ja kansainvälisiä kuljetuspalveluja kuluttajille ja yrityksille. Palvelemme esim. lukuisia verkkokauppoja. Panostamme voimakkaasti asiakaskokemuksen ja digitaalisten palvelujen kuten mobiilipalvelujen kehittämiseen. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuollon liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa.HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä