Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Tuotantopäällikkö ja Tuotantoesimiehiä Turun Matkahuoltoon

Haemme kasvavaan Turun Matkahuoltoon energistä ja tulosvastuullista  

 TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan pakettipalveluterminaalista ja logistiikkaterminaalista 

sekä TUOTANTOESIMIEHIÄ vastaamaan operatiivisen toiminnan sujuvuudesta ja laadusta molemmissa toimipisteissä.  

Tuotantopäällikön tehtävään valitulta odotamme

Tuotantopäällikkönä varmistat parhaan asiakaspalvelukokemuksen johtamalla nouto-, toimitus- ja lähetysprosesseja. Ohjaat palvelujen toteutumista määriteltyjen palvelu-, kustannus- ja laatustandardien mukaisesti. Jatkuvan kehittämisen mallin ja kehittämistoimenpiteiden tuloksellinen toteutuminen toimipisteissä on tuotantopäällikön vastuulla. Tärkeä osa tehtävääsi on tukea myynti- ja asiakkuusprosesseja määriteltyjen toimintamallien mukaisesti ja tuotannon liiketoimintayksikköä tukien. 

 Odotamme tuotantopäällikön tehtävään valitulta vähintään viiden vuoden logistiikan esimieskokemusta kuljetustoimintojen johtamisesta sekä kokemusta työskentelystä osana toimipaikkaverkostoa. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan lisäksi erinomaisia henkilöstöjohtamisen taitoja, valmentavaa otetta johtamisessa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin ja muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. Tuotantopäällikkönä reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja joustat tarvittaessa.  

 Tehtävään valitulla toivomme olevan jo näyttöjä onnistuneesti johdetusta kuljetus- ja projektitoiminnasta tuotantofunktiossa sekä yksikön ylittävien toimintamallimuutosten tuloksellisesta läpiviennistä. Lisäksi kokemus toimintaprosessien implementoinnista ja projektijohtamisesta katsotaan eduksi. 

 

Tuotantoesimiehen tehtävään valitulta odotamme  

 Tuotantoesimiehenä johdat päivittäistä operatiivista toimintaa toimipisteessä. Olet oma-aloitteinen ja eteenpäin katsova sekä osallistut aktiivisesti rahtitoimintojen kehittämiseen. Tehtävä vaatii myös joustavuutta ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin. Tuotantoesimiehenä hyödyt hyvistä esimies- ja vuorovaikutustaidoista. Tarvitset hyvät tietotekniset taidot (Microsoft Office 365, kokemusta jostakin tuotannon ohjausjärjestelmästä) ja tulet erinomaisesti toimeen sekä suomen että englannin kielellä, toki myös muu kielitaito katsotaan eduksesi. 

Pystyt sitoutumaan vuorotyöhön. Trukin ajaminen on sinulla hallussa ja toimintaympäristönä terminaali sekä varasto ovat sinulle tuttuja. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta.  

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtäviin ja mukavan työyhteisön tuen vakaassa yhtiössä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tehtävissä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa. Molemmat työsuhteet ovat kokoaikaisia ja vakituisia. 

Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö Mika Servanto p. 0400 238 582 torstaina 8.7. klo 13-14 ja torstaina 15.7. klo 13-14. 

Kiinnostuitko? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.8. oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä ja toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian. HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä