Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Tuotepäällikkö/myyjä

Matkahuolto on ylpeänä pitänyt Suomea pyörillä jo miltei 90 vuotta toimien matka- ja pakettipalveluiden joukkoistamisen pioneerina. Kuljetamme ihmisiä ja paketteja Suomen, joka kolkkaan ja haluamme omalta osaltamme huolehtia suomalaisten kuljetus- ja matkustustarpeista.

Matkustamisen lippuratkaisut ovat uudistumassa ja lainsäätäjä on tuonut monia uusia lakeja, jotka muokkaavat toimijoiden toimintaa. Näistä syistä johtuen olemme tuomassa kaupungeille ja liikennöitsijöille kokonaan uuden sukupolven ratkaisuita niin lipputuotteisiin kuin niiden käsittelyyn tarvittaviin IT-ratkaisuihin. Tarvitsemme nyt lisävahvistuksia matkustaja- ja liikennöitsijäpalveluidemme myyntiin.

Oletko sinä hakemamme

Liikennöitsijäpalveluiden lipputuotteiden tuotepäällikkö myyjän intohimolla

Matkahuolto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää tuotepäällikön rooli liikennöitsijä- ja julkishallintoasiakkaiden kanssa toimimiseen. Toimit yhdessä myynnistä, ratkaisuista ja toimialasta innostuneen vahvan osaajatiimin kanssa. Työnkuva jakautuu puoliksi kahteen rooliin.

Vastaat Matkahuollon lippujärjestelmäratkaisuista ja lippujen myyntiratkaisuista niiden tuotepäällikkönä. Lisäksi varmistat ratkaisujen soveltuvuuden markkinoille toimimalla myyjänä myyntirajapinnassa liikennöitsijöiden ja julkishallinnon asiakkaiden kanssa.

Tarkempi kuvaus tuotepäällikön tehtävästä:

 • Vastaat lippujärjestelmän menestyksellisestä tuotestrategiasta ja tunnet markkinan.

 • Määrittelet tuotevaatimukset ja roadmapin.

 • Määrittelet erityisesti arvolupauksen, jonka varmistat osallistumalla myyntiin yhdessä tiimin kanssa.

 • Varmistat kannattavuuden ja asiakastyytyväisyyden sekä tuotteen jatkuvan kehityksen.

Odotamme

Odotamme sinulta kokemusta tuotepäällikön roolista liikenteen toimialalla ja näyttöjä onnistumisesta B2B asiakastyössä. Arvostamme erityisesti ymmärrystä linja-autoliikenteestä sisältäen kaukoliikenteen, alueellisen sekä paikallisliikenteen. Arvostamme myös muutaman vuoden kokemusta B2B-myynti- ja asiakastyöstä.

Olet ulospäinsuuntautunut, hyvät vuorovaikutustaidot omaava vakuuttaja ja haluat tehtävässäsi viedä yrityksen toimintamalleja jämäkästi eteenpäin. Olet sinnikästä vastuunkantaja- ja kehittäjätyyppiä. Tietotekniset valmiudet ovat sinulla hyvällä tasolla.

Arvostamme

 • kaupallista ja/tai teknillistä koulutusta.

 • menestyksellistä tuoteomistajana toimimista tuotekehityksestä jatkuvaan kehittämiseen sekä onnistuneeseen tuotteen kaupallistamiseen.

 • intohimoa B2B-asiakasrajapinnassa toimimiseen myyntitulosten aikaansaamiseksi.

 • näkemystä liikenteen ja/tai matkustamisen kuluttajamarkkinasta.
  kokemusta liikennöitsijöiden ja/tai julkishallinnon organisaatioiden kanssa toimimisesta.

 • kykyä luoda uusia, kestäviä sidosryhmäsuhteita ja lujittaa olemassa olevia asiakassuhteita.

 • halua ottaa vastuuta ja nauttia sparrauksesta ja sparraajana toimimisesta.

 • kustannustehokasta, määrätietoista, vastuullista, ja pitkäjänteistä sekä aktiivista tapaa toimia.

 • kykyä johtaa itseäsi tuloksiin.

Tarjoamme

Saat mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta Matkahuoltoa vaiheessa, jossa koko Suomen liikennejärjestelmät kehittyvät. Saat olla viemässä toimintaa tulevalle vuosikymmenelle. Sinulla on mukavan työyhteisön tuki. Toimipisteesi sijainnista olemme valmiit keskustelemaan ja työskentelemme myös joustavasti etänä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.12. oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme jatkoon pääsevät hakijat videohaastatteluihin viikosta 49 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leila Lehtinen sähköpostitse leila.lehtinen@matkahuolto.fi tai puhelimitse 040 5787316 keskiviikosta perjantaihin klo 12–13.

Hae tehtävään tästä

Matkahuolto on yksityinen, suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyhtiö, joka on saattanut yhteen ihmisiä ja paketteja jo vuodesta 1933. Henkilöstöstämme suurin osa toimii asiakaspalvelutehtävissä huolehtien matka-, paketti- ja kioskipalveluista toimipaikoissamme. Terminaaleissamme työskentelee rahdinkäsittelijöitä ja autonkuljettajia. Yhtiössämme työskentelee noin 700 ammattilaista, joista noin 120 henkilöä tukitoiminnoissa.

Matkapalveluissa ylläpidämme ja kehitämme mm. valtakunnallisia aikataulu- ja matkalippupalveluja ja pakettipalveluissa valtakunnallisia ja kansainvälisiä kuljetuspalveluja kuluttajille ja yrityksille. Palvelemme esim. lukuisia verkkokauppoja. Panostamme voimakkaasti asiakaskokemuksen ja digitaalisten palvelujen kuten mobiilipalvelujen kehittämiseen. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuollon liikevaihto oli vuonna 2020 noin 92 miljoonaa euroa.HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä