HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu
Etusivu
Ulkomaan pakettipalvelut sopimusasiakkaille

Ulkomaan pakettipalvelut sopimusasiakkaille

Paketit Ruotsiin ja Tanskaan

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 3-5 arkivuorokauden kuluessa.

Paketin enimmäismitat: pituus + ympärysmitta 300 cm. Pituus enintään 150 cm ja paino  enintään 20 kg

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle erillisestä maksusta.

Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, vaarallisia aineita, eläviä eläimiä, ampuma-aseita tai sen osia, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Paketit Saksaan, Itävaltaan ja Benelux-maihin

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 4-6 arkivuorokauden kuluessa.

Paketin enimmäismitat: pituus + ympärysmitta 250 cm. Yhden sivun pituus enintään 100 cm ja paino 20 kg.

Pakettia säilytetään noutopisteellä 7 vrk, jonka jälkeen noutamatta jääneet paketit palautetaan lähettäjälle erillisestä maksusta.

Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, vaarallisia aineita, eläviä eläimiä, ampuma-aseita tai sen osia, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Viro, Latvia ja Liettua

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 2-4 arkivuorokauden kuluessa.

Paketin enimmäismitat: pituus + ympärysmitta 300 cm. Pituus enintään 150 cm. Yhden sivun pituus enintään 150 cm ja paino 20 kg.

Vastaanottaja kontaktoidaan aina ennen jakelua. Puhelinnumerossa on huomioitava mahdollinen maakoodi ja sen alku. Pakettia säilytetään noutopisteellä 7 vrk, jonka jälkeen noutamatta jääneet paketit palautetaan lähettäjälle erillisestä maksusta.

Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää vaarallisia aineita, LQ ja EQ -lähetyksiä, eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Pikapaketit kaikkialle maailmaan

Ulkomaan lentopaketin voit lähettää lähes kaikkiin maailman maihin.
Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-8 arkivuorokauden kuluessa. Lähetys on perillä nopeimmillaan Euroopassa jo seuraavana arkipäivänä, muissa kohteissa 2-8 arkipäivän kuluttua kohdemaasta riippuen.

Paketin enimmäismitat: Paketin enimmäismitat 60 x 60 x 120 cm ja paino 30 kg. Yli 120 cm kokoisen lähetyksen lisämaksu: 80 € ja saatavuus tarkistettava tapauskohtaisesti.

Paketti jaetaan vastaanottajalle. Puhelinnumerossa on huomioitava mahdollinen maakoodi ja sen alku.

Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää vaarallisia aineita, LQ ja EQ -lähetyksiä, eläviä eläimiä, ampuma-aseita tai sen osia, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Tarvittaessa DHL hoitaa tullauksen määrämaassa. Jos lähetys on menossa Venäjälle (Pietariin tai Moskovaan), on ennen lähetyksen toimittamista Matkahuoltoon varmistettava, että tuotteen lähettäminen on mahdollista. Seuraaviin maihin ei voi lähettää: Afganistan, Burundi, Etelä-Sudan, Irak, Jemen, Libya, Mali, Niger, Syyria.