Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Joulu Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Itsenäisyyspäivän 6.12. bussiaikataulut – Tarkista arkipyhän aikataulumuutokset

Itsenäisyyspäivää vietetään 6. joulukuuta, joka osuu tänä vuonna keskiviikolle. Tämä aiheuttaa poikkeuksia bussien aikatauluihin.

Itsenäisyyspäivän aikataulutiedot löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta. Aikatauluhaku kertoo myös kaikki itsenäisyyspäivän poikkeukset, kunhan hakuun on syötetty oikea päivämäärä.

Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa ja Twitterissä sekä Matkahuollon Kahvila -blogissa.

fi| sv| en