Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Varkauden Matkahuolto asiamiehen hoitoon 1.12.

Varkauden Matkahuolto siirtyy asiamiehen hoitoon perjantaina 1. joulukuuta 2017. Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa Aqualines Oy. Palveluvalikoimaan sisältyvät kaikki Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut. Alueen nouto- ja jakelupalveluista huolehtii Kuopion Matkahuolto.

Aqualines Oy sijaitsee Varkauden linja-autoasemalla tutussa osoitteessa Relanderinkatu 22, 78200 Varkaus ja vastaa numerossa 044 980 3388. Palveluajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7:30 – 17:30.  

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi yhteensä seitsemän muun muassa K-Marketeissa ja R-kioskeissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkakorttien lisälataukset voi Aqualines Oy:n lisäksi hoitaa R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7 – 21. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en