Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Kouvolan Matkahuolto asiamiehen hoitoon 3.9.

Kouvolan Matkahuolto siirtyy asiamiehen hoitoon maanantaina 3. syyskuuta 2018.

Pakettipalveluista vastaavana Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa ABC Prisma Kouvola. Asiamies palvelee osoitteessa Tommolankatu 9, 45130 Kouvola ja vastaa numerossa 010 762 4900 ja sähköpostiosoitteessa asiamies.kouvola@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta. Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Matkahuollon logistiikkapalvelut. Kuljetukset voi tilata numerosta 020 710 5141 tai sähköpostilla osoitteesta kuljetus.kouvola@matkahuolto.fi. 

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kolme K-Marketissa ja R-kioskissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma–pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkahuollon matkakortteja voi ostaa jatkossa Matkahuollon logistiikkapalveluista osoitteesta Hemmintie 4, 45720 Kuusankoski, avoinna ma–pe klo 8–16. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Logistiikkapalveluista ei saa Kouvolan seudun Waltti-matkakortteja. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en