Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Uusia asiamiehiä Järvenpäähän ja Vihdin Nummelaan

Järvenpää

Järvenpäässä aloitti toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies Euroset Itsepalvelukirppis maanantaina 4. helmikuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Uusi Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Wärtsilänkatu 14, 04400 Järvenpää. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 045 2215 464 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.jarvenpaa@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta

Matkakortteja voi ostaa tiistaista 12. helmikuuta alkaen R-kioskilla, joka sijaitsee osoitteessa Yhteiskouluntien 17. Siihen asti matkakortteja voi hankkia Järvenpään linja-autoasemalla sijaitsevasta Kulma Easydeli -kahvilasta.  Matkakortit voi lisäladata myös busseissa ja kaikilla R-kioskeilla. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-sovelluksen kautta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja puhelimitse numeroon 020 710 5088.

Nummela

Nummelassa aloitti toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies Topdog tiistaina 5. helmikuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Uusi Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Vihdintie 2, 03100 Nummela. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 046 585 5044 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.nummela@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi ja puhelimitse numeroon 020 710 5088.

fi| sv| en