Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Porvoon Matkahuolto siirtyi väistötiloihin 30.1. – Matkakorttien myynti palaa keskustaan

Linja-autoasemakiinteistöön tehdyn kuntotutkimuksen tuloksena Matkahuolto keskeytti rakennuksen käyttämisen työskentely- ja asiakaspalvelutilana. Matkahuollon palvelut siirtyivät heti väistötiloihin, Kuljetuspalvelu Jari Rajalan (JR-kuljetus) tiloihin osoitteeseen Timpurinkuja 9, Porvoo.

Pakettipalvelut väistötiloista ja pakettipisteistä

Väistötiloissa sijaitsevasta Matkahuollosta voi lähettää ja noutaa kaikki paketit. Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kahdeksan K-Marketeissa, R-kioskeissa ja Tokmannilla toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä ja kaksi pakettiautomaattia, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Uusi matkakorttien myyntipiste keskustan R-kioskille

Matkahuollon matkakortteja voi ostaa väistötiloissa sijaitsevasta Matkahuollosta. Keskiviikosta 6. helmikuuta alkaen matkakortteja saa jälleen myös keskustasta, linja-autoaseman läheisyydessä, osoitteessa Rauhankatu 27 sijaitsevasta R-kioskista. Keskiviikosta 6.2 perjantaihin 8.2. matkakortteja voi hankkia rajatuin kellonajoin klo 8–16. Maanantaista 11.2. alkaen matkakortteja voi ostaa kaikkina R-kioskin aukioloaikoina. Matkakortit voi lisäladata busseissa ja kaikilla R-kioskeilla. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-sovelluksen kautta.

Matkahuolto selvittää parhaillaan korvaavia tiloja ja vaihtoehtoja toiminnan jatkumisen turvaamiseksi Porvoossa.

fi| sv| en