Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Porvoon Matkahuolto siirtyi väistötiloihin 30.1. – Matkakorttien myynti palaa keskustaan

Linja-autoasemakiinteistöön tehdyn kuntotutkimuksen tuloksena Matkahuolto keskeytti rakennuksen käyttämisen työskentely- ja asiakaspalvelutilana. Matkahuollon palvelut siirtyivät heti väistötiloihin, Kuljetuspalvelu Jari Rajalan (JR-kuljetus) tiloihin osoitteeseen Timpurinkuja 9, Porvoo.

Pakettipalvelut väistötiloista ja pakettipisteistä

Väistötiloissa sijaitsevasta Matkahuollosta voi lähettää ja noutaa kaikki paketit. Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kahdeksan K-Marketeissa, R-kioskeissa ja Tokmannilla toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä ja kaksi pakettiautomaattia, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Uusi matkakorttien myyntipiste keskustan R-kioskille

Matkahuollon matkakortteja voi ostaa väistötiloissa sijaitsevasta Matkahuollosta. Keskiviikosta 6. helmikuuta alkaen matkakortteja saa jälleen myös keskustasta, linja-autoaseman läheisyydessä, osoitteessa Rauhankatu 27 sijaitsevasta R-kioskista. Keskiviikosta 6.2 perjantaihin 8.2. matkakortteja voi hankkia rajatuin kellonajoin klo 8–16. Maanantaista 11.2. alkaen matkakortteja voi ostaa kaikkina R-kioskin aukioloaikoina. Matkakortit voi lisäladata busseissa ja kaikilla R-kioskeilla. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-sovelluksen kautta.

Matkahuolto selvittää parhaillaan korvaavia tiloja ja vaihtoehtoja toiminnan jatkumisen turvaamiseksi Porvoossa.

fi| sv| en