Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Nyt voit ladata matkakorttisi puhelimella!

Bussiliput-mobiilisovelluksen Android-version päävalikosta löytyy nyt toiminto ”Matkakortin lataus”, jonka avulla voit tarkistaa Matkahuollon etäluettavan matkakortin saldon sekä ladata kortilla jo olevan tuotteen. Toiminto on käytettävissäsi, kunhan Android -puhelimessasi on NFC-ominaisuus, jonka avulla korttia voidaan lukea.

Ominaisuus toimii näin: avaa Bussiliput-sovelluksen päävalikko ja valitse Matkakortin lataus. Aseta sen jälkeen Matkahuollon matkakorttisi kiinni puhelimen takaosaan. NFC-lukijan sijainti puhelimissa vaihtelee, joten löydät kokeilemalla oikean kohdan.

Sovellus ilmoittaa, kun se alkaa lukea korttia. Pidä kortti paikoillaan. Lukemisen päätteeksi sovellus näyttää matkakortillasi olevan tuotteen nykyisen saldon.

Jos haluat ladata tuotteen, paina maksukorttikuvakkeita tai tallennetun maksukortin painiketta. Tällöin pääset maksamaan tuotteen latauksen. Kun maksu on suoritettu, sovellus lataa tuotteen matkakortille heti. Pidä siis matkakortti koko ajan kiinni puhelimessa.

Vinkki: kortin lukeminen ja lataaminen onnistuu varmimmin oikein siten, että asetat matkakorttisi pöydälle ja laitat puhelimen sen päälle. Tällöin matkakortti ei pääse vahingossa liikkumaan lataamisen aikana.

Katso myös videolta, miten helposti lataus tapahtuu!

Bussiliput-sovelluksen voit ladata Android-puhelimiin Googlen Play-kaupasta ja iOS-puhelimiin Applen AppStore-kaupasta.

 

 

Download On AppStore Get it on Google Play
fi| sv| en