Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Uusia asiamiehiä Särkisalmeen ja Vehmaalle

Särkisalmi

Särkisalmella aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies Gulf Särkisalmi maanantaina 15. heinäkuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Itäkatu 6, 59310 Särkisalmi. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta (05) 483 119 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.sarkisalmi@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta

Asiamies huolehtii myös alueen nouto- ja jakelukuljetuksista. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse.

Vehmaa

Vehmaalla aloittaa toiminnan uusi Matkahuolto-asiamies T.Mi Merililian maanantaina 8. heinäkuuta. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Pakettipalvelut.

Matkahuolto-asiamies sijaitsee linja-autoasemalla tutussa osoitteessa Ilmarisentie 2, 23200 Vinkkilä. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse numerosta 050 304 0466 ja sähköpostitse osoitteesta asiamies.vehmaa@matkahuolto.fi. Asiamiehen aukioloajat voit tarkistaa toimipistehausta.

Asiamies huolehtii myös alueen nouto- ja jakelukuljetuksista. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse.
 

fi| sv| en