Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuolto palaa takaisin Porvoon keskustaan 25.7.2019

Matkahuolto palaa Porvoon keskustaan torstaina 25. heinäkuuta. Uusi tila sijaitsee linja-autoaseman läheisyydessä osoitteessa Rauhankatu 27 B, 06100 Porvoo. Matkahuolto avaa ovensa parahiksi palvelemaan muun muassa lomiltaan kouluun ja töihin palaavia matkalippu- ja pakettiasiakkaita.

Matkahuollon palveluajat ovat 25. heinäkuuta alkaen maanantaista perjantaihin klo 7–18. Pakettipalvelut vastaa puhelinnumerossa 020 710 5177 ja sähköpostitse osoitteessa porvoo@matkahuolto.fi.

Matkahuollon palveluvalikoimaan sisältyvät lipunmyynti, matkakorttien myynti ja kaikki pakettipalvelut. Nouto- ja jakelukuljetustilaukset voit tehdä sähköpostitse porvoo@matkahuolto.fi tai puhelimitse 020 710 5177. Lisäksi Matkahuollosta saa kioski- ja kahvilapalveluita, kuten makeisia, virvoitusjuomia, jäätelöitä, kahvia ja leipomotuotteita sekä Western Unionin rahansiirtopalveluita.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17.

fi| sv| en