Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Rauman Matkahuolto muuttaa 19.8.2019

Rauman Matkahuolto muuttaa maanantaina 19. elokuuta 2019 linja-autoasemalta väistötilaan. Väistötila sijaitsee Tallikedonkadun varrella Harmaidenveljesten pysäköintialueella, jonne myös bussien liikennöinti siirtyy jo lauantaina 17. elokuuta. Muutto johtuu siitä, että vanha linja-autoasema tullaan purkamaan.

Matkahuollon uusi osoite on Tallikedonkatu 13, 26100 Rauma. Pakettipalvelut vastaa tutussa puhelinnumerossa 040 190 6078. Matkahuolto palvelee maanantaista perjantaihin klo 7–18. Alueen nouto- ja jakelupalveluista huolehtii Turun Matkahuolto. Kuljetustilaukset voit tehdä sähköpostitse kuljetus.turku@matkahuolto.fi tai puhelimitse 020 710 5233.

Rauman Matkahuollosta saa kaikki palvelut mukaan lukien bussiliput, matkakortit, pakettipalvelut, kioski- ja kahvilapalvelut sekä Western Unionin rahansiirtopalvelut.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en