Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Mynämäeltä voit ostaa matkakortit pääkirjastosta 26.8.2019

Matkahuollon matkakortit voi maanantaista alkaen hankkia Mynämäen kunnan pääkirjastosta. Kirjasto palvelee osoitteessa Keskuskatu 13, 23100 Mynämäki. Matkakortin voi ostaa kirjaston aukioloaikoina maanantaista keskiviikkoon klo 12–19, torstaisin klo 12–20, perjantaisin klo 10–16 ja lauantaisin klo 10–14.

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkakortin voi kirjaston lisäksi ostaa Matkahuollon Matkakorttikaupasta osoitteesta https://kauppa.matkahuolto.fi/. Lisälataukset voi hoitaa Bussiliput-mobiilisovelluksessa ja kaikilla R-kioskeilla ja useimmissa busseissa.

Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa www.matkahuolto.fi .  Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

 

 

fi| sv| en