Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Bussilla Pietariin alkaen vain 7,50 €

Bussilla Pietariin alkaen vain 7,50 €

Pyrähdä syyslomalla tutustumaan mielenkiintoiseen ja monipuoliseen Pietariin. Lux Expressin mukavat ja hyvin varustellut bussit vievät sinut nopeasti Helsingistä Pietariin ja takaisin.

Syysmatkalle – 70 % edullisemmin, Helsinki - Pietari alkaen vain 7,50 €

Pietariin matkustaminen on nyt edullisempaa kuin koskaan. Yhdensuuntaisen matkan hinta Helsingistä Pietariin tai Pietarista Helsinkiin on nyt vain 7,50 – 9,60 € riippuen valitsemastasi vuorosta. Saat siis Lux Expressin normaalihintaisesta lipusta peräti 70 % alennuksen (normaalihintainen lippu reitille maksaa 25 – 32 € vuorosta riippuen). Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä tarjoushintaisia lippuja on rajoitettu määrä kullekin vuorolle.

Liput Matkahuollosta

Tarjoushintaisen lipun voit hankkia vain Helsingin Matkahuollosta. Tarjous on voimassa 1. - 18.10.2015 ja matkustusaika on 19.10. - 20.12.2015. Alennuksen saat esittämällä PINS-etukorttisi ja samalla kerrytät ostoksestasi pinssejä. 

Helsingin Matkahuolto palvelee Kampin kauppakeskuksessa, linja-autoaseman kaukoliikenneterminaalissa ja on avoinna ma – pe 7 – 18, la 8 – 16 ja su 11 – 16.

Lux Express

Laadukkaat Lux Express –bussit liikennöivät päivittäin kolme vuoroa Helsingin ja Pietarin välillä. Kaikissa busseissa on mm. mukavat istuimet, suuret jalkatilat, henkilökohtaiset viihdelaitteet, wc ja ilmastointi.

Ohjeet ja ehdot

Tarjoushinta on voimassa Lux Express Finland Oy:n yhdensuuntaisilla matkoilla Helsingistä Pietariin ja Pietarista Helsinkiin.

Tarjoushintaisen lipun myyntiaika on 1. - 18.10.2015. Matkustusaika on 19.10. - 20.12.2015. Tarjoushintaisen lipun voi ostaa ainoastaan Helsingin Matkahuollosta. Lippu myydään aina tietylle päivälle ja tiettyyn vuoroon, joten matkustusajankohdan tulee olla tiedossa ostohetkellä. Tarjouslippuja on rajoitettu määrä kutakin vuoroa kohden.

Tarjoushintaisen lipun voi ostaa esittämällä PINS-etukortin. Ostos kerryttää samalla pinssejä asiakkaan tilille. Jokaisesta kampanjan aikana ostetusta Lux Expressin lipusta kertyy kaksi pinssiä yhtä käytettyä euroa kohden.

Ostettu lippu voidaan vaihtaa Helsingin Matkahuollossa viimeistään 7 päivää ennen matkaa. Tarjoushintaista lippua ei kuitenkaan ole mahdollista vaihtaa suoraan toiseen tarjoushintaiseen lippuun, vaan uusi lippu myydään kulloinkin voimassa olevalla hinnalla. Lipun vaihdosta peritään palvelumaksu 6 €/palvelutapahtuma. Lippua ei voida lunastaa takaisin.

Matkustaja vastaa itse siitä, että hänellä on matkalla mukanaan tarvittavat ja voimassa olevat matkustusasiakirjat, esim. passi ja viisumi.

Katso aikataulut ja Tutustu Lux Expressin myyntiehtoihin

Mukavia syysmatkoja!

fi| sv| en