Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava
Kirjaudu

Lähestymistapamme

LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava

Vastuullisuus on Matkahuollon toiminnan ytimessä – se leikkaa läpi organisaatiomme ja näkyy osana jokapäiväistä käytännön työtämme. Luomme parempaa tulevaisuutta edistämällä kestäviä matkustaja- ja pakettipalveluita.

Olemme edistäneet joukkoliikenteen käyttöä yhdessä liikennöitsijöiden kanssa jo 90 vuotta. Lisäämällä tietoisuutta joukkoliikenteestä, tekemällä joukkoliikenteen käytöstä helpompaa digitaalisilla ratkaisuilla sekä kannustamalla kuluttajia valitsemaan kestävämmän liikkumistavan autamme vähentämään yksityisautoilusta aiheutuneita päästöjä. Tarjoamme liikennöitsijöille useita erilaisia palveluita.

Suomen toiseksi suurimpana pakettipalveluiden tarjoajana haluamme palvella asiakkaitamme ympäri Suomea mahdollisimman tehokkaasti ja kestävästi. Pakettipalveluissamme keskeisessä roolissa on sujuva yhteistyö valtakunnallisen kumppaniverkostomme kanssa sekä ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen huomioiminen. Merkittävä osa paketeistamme kulkee linja-auton kyydissä matkustajien kanssa. Tämä vähentää resurssien käyttöä ja ympäristövaikutuksia sekä edesauttaa joukkoliikennepalveluiden tarjoamista.

Työntekijöillämme ja kumppaneillamme on keskeinen rooli vastuullisuutemme kehittämisessä. Huolehdimme työntekijöistämme ja varmistamme, että heitä kohdellaan reilusti ja oikeudenmukaisesti. Meille on tärkeää, että työntekijämme toimivat yhteisen tavan mukaisesti. Tiivistämme yhteistyötä laajan kumppaniverkostomme kanssa ja syvennämme kumppanuuksiamme kestävän kehityksen edistämiseksi.

Vastuullisuuden johtaminen

Lue lisää

Tavoitteet

Lue lisää

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Lue lisää

Olennaisuusanalyysi ja sidosryhmävuorovaikutus

Lue lisää