Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava
Kirjaudu

Olennaisuusanalyysi ja sidosryhmävuorovaikutus

LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava

Vastuullisuusohjelmamme pohjautuu vuonna 2020 tehtyyn olennaisuusanalyysin, jonka avulla määrittelimme meille tärkeimmät vastuullisuusteemat ja -tavoitteet.

Olennaisuusanalyysissa tarkastelimme aiheiden merkittävyyttä sidosryhmillemme sekä toimintamme taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia. Potentiaalisten vastuullisuusteemojen ja osa-alueiden tunnistamisen jälkeen teimme sidosryhmäkyselyn ja -haastatteluita, jotta pystyimme selvittämään sidosryhmien odotuksia ja tarpeita. Näiden lisäksi järjestimme sisäisiä työpajoja avainhenkilöille, johtoryhmälle ja hallitukselle.

Priorisoimme ja ryhmittelimme aiheita, joista lopulta muodostui vastuullisuusohjelmamme teemat ja osa-alueet. Tunnistimme olennaisimmiksi osa-alueiksi seuraavat:

  • Yrityskulttuuri ja johtaminen

  • Työturvallisuus, -terveys ja -hyvinvointi

  • Valtakunnallinen kumppani

  • Parhaan palvelun tarjoaminen

  • Ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen edistäminen

  • Kestävän elämäntavan tukeminen

  • Kestävä liiketoiminta ja taloudelliset vaikutukset yhteiskunnalle

  • Säännösten noudattaminen ja eettiset periaatteet

Sidosryhmien tarpeiden ja odotusten kuunteleminen sekä sujuva yhteistyö heidän kanssaan ovat tärkeä osa toimintaamme. Sidosryhmämme ovat jatkossakin mukana vastuullisuutemme
kehittämisessä, kun päivitämme olennaisuusanalyysiamme. Olemme säännöllisesti vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa useiden kanavien kautta.

Etsimme aktiivisesti uusia vastuullisuuden kumppanuuksia ja verkostoja. Kuulumme aktiivisten kestävän liiketoiminnan kehittäjien joukkoon vastuullisuusverkosto FIBSin Pro -jäsenenä. Liityimme vuoden 2021 alussa Nolla Tapaturmaa -foorumiin. Olemme jäsenenä myös esimerkiksi Älykkään liikenteen verkosto ITS Finlandissa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media