Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava
Kirjaudu

Vastuullisuuden johtaminen

LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava

Matkahuollon hallitus hyväksyi Matkahuollon vastuullisuusohjelman ja sen tavoitteet tammikuussa 2021. Hallitus hyväksyy vastuullisuusohjelmaan ja sen tavoitteisiin tarvittavat muutokset. Vastuullisuusohjelman edistymisestä raportoidaan hallitukselle säännöllisesti. Johtoryhmä muodostaa vastuullisuuden ohjausryhmän, joka kokoontuu kvartaaleittain. Toimitusjohtaja ja muu johtoryhmä vahvistavat keskeiset politiikat, päättävät toimenpiteiden toteuttamisesta sekä seuraavat vastuullisuusohjelman ja sen tavoitteiden toteutumista.

Lakiasiat ja vastuullisuus -yksikkö vastaa vastuullisuusohjelman koordinoinnista ja ohjaamisesta sekä seurannasta ja raportoinnista. Käytännön tasolla vastuullisuutta edistävät vastuullisuustiimit, jotka leikkaavat organisaation eri toimintojen läpi. Vastuullisuustiimit vastaavat osa-alueiden toimenpiteiden toteuttamisesta ja vastuullisuuden integroimisesta osaksi liiketoimintaa.

Toimimme kansainvälisten sopimusten ja aloitteiden, kuten YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden ja Global Compactin periaatteiden, mukaisesti. Raportoimme vastuullisuutemme ja tavoitteidemme edistymisestä vuosittain vastuullisuusraportissa.


HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media