Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Bussipaketti

Bussipaketti on edullinen peruspalvelu, joka kuljetetaan nopeasti ja luotettavasti. Bussirahtina lähetettäviin lähetyksiin voi yhdistää lukuisia lisäpalveluita, esimerkiksi nouto- tai jakelupalvelun.

Kuljetusaika
Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.
Lähetys- ja noutopaikka
Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies. Hae toimipisteitä
Enimmäispaino
55 kg
Enimmäismitat
Pisin sivu enintään 230 cm ja paketin pituus + leveys + korkeus enintään 300 cm
Lähetyksen enimmäiskollimäärä
Yksi lähetys voi sisältää enintään kymmenen samalta lähettäjältä samalle vastaanottajalle osoitettua kollia.
Maksaja Lähettäjä tai vastaanottaja
Lisäpalvelut
Pakettiin voi liittää nouto-jakelupalvelun, bussiennakon, varovasti kuljetettavan, vaarallisen aineen kuljetuksen ja lisäturvavakuutuksen. Tutustu lisäpalveluihin
Seuranta
Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan
Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.
Paketin noutaminen Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.
Hinta Tutustu hinnastoon
Säilytys
Pakettia säilytetään maksutta 7 vuorokautta, jonka jälkeen pakettia säilytetään maksullisena vielä seuraavat seitsemän vuorokautta. Tämän jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon.
Rajoitukset Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

fi| sv| en