Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Lavarahti

Myös isot ja painavat lähetykset kulkevat kauttamme vaivatta. Oikea kuljetustapa on lavarahti, kun lähetyksesi on yli 230 cm pitkä tai se painaa yli 55 kg. Myös yli 0,5 m3 –kokoiset paketit sekä paketit, joiden sivujen yhteenlaskettu pituus (leveys + syvyys + korkeus) on yli 3 metriä, tulee lähettää rahtina.

 

Kuljetusaika Ennen klo 13.00 tehty tilaus noudetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana klo 16.00 mennessä. Kello 13.00 jälkeen tehty tilaus noudetaan seuraavan arkipäivän aikana.
Lähetys toimitetaan perille pääsääntöisesti tilausta seuraavan arkipäivän aikana osoitekorttiin tai rahtikirjaan merkittyyn osoitteeseen. Lähetys puretaan ajoneuvon välittömään läheisyyteen takalaitanostimella ja pumppukärryllä tai vastaanottajan toimesta tämän omalla purkuvälineellä, lisäpalveluna myös esimerkiksi nosturilla.
Lähetys- ja noutopaikka Lähetys noudetaan lähettäjältä ja toimitetaan suoraan vastaanottajan osoitteeseen.
Enimmäispaino Lähetys saa painaa korkeintaan 3000 kg, lähetyksen yksittäisen paketin enimmäispaino on 1200 kg.
Enimmäismitat Lähetyksen kokonaistilavuus on enintään 9 m3
Lähetyksen pakettien määrä enintään Lähetyksen enimmäispakettimäärää ei ole rajattu.
Maksaja Lähettäjä
Seuranta

Lähetystä voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa.

Saapumisilmoitus Vastaanottajalle ei erikseen ilmoiteta toimituksesta. Lähettäjä voi ostaa lisäpalveluna ennakkoavisoinnin tekstiviestillä tai puhelimitse.
Hinta   Kysy tarjous Matkahuollon myynnistä. Siirry myynnin yhteystietoihin
Säilytys

Jos lähetystä ei saada jaettua, se viedään terminaaliin uuden jakeluajankohdan sopimiseksi vastaanottajan kanssa. Uudesta jakelusta ja lähetyksen säilyttämisestä peritään lähettäjältä lisämaksu.

Rajoitukset Rahtina ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai muuta kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

fi| sv| en