Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kotimaan palvelut

 

Lähellä-paketti

Lähellä-paketti on palvelu, joka soveltuu erityisesti verkkokaupoille ja sekä muille yrityksille, jotka lähettävät paketteja kuluttajille

Bussipaketti

Bussipaketti on edullinen peruspalvelu, joka kuljetetaan nopeasti ja luotettavasti. Bussipakettina lähetettäviin lähetyksiin voi yhdistää lukuisia lisäpalveluita, esimerkiksi nouto- tai jakelupalvelun.

Pikapaketti

Kun lähetykselläsi on tulipalokiire, on pikapaketti perillä tunneissa! Vastaanottaja voi sovittaessa noutaa paketin myös bussipysäkiltä.

Kotijakelu

Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana, myös iltaisin

Jakopaketti

Toimitetaan yrityksen osoitteeseen arkisin päivällä (klo 8-16)

Lavarahti

Myös isot ja painavat lähetykset kulkevat kauttamme vaivatta. Oikea kuljetustapa on lavarahti, kun lähetyksesi on yli 230 cm pitkä tai se painaa yli 55 kg. Myös yli 0,5 m3 –kokoiset paketit sekä paketit, joiden sivujen yhteenlaskettu pituus (leveys + syvyys + korkeus) on yli 3 metriä, tulee lähettää lavarahtina.

fi| sv| en