Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoVastuullisuusRaportointi Medialle
Kirjaudu
Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoVastuullisuusRaportointi Medialle

Matkahuolto on moderni palveluyhtiö, joka on saattanut ihmiset ja tavarat mutkattomasti yhteen jo 90 vuotta. Liiketoimintamme jakautuu kahteen osa-alueeseen: Pakettipalveluihin ja Matkapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme – kuluttajia, yrityksiä, yhteisöjä ja liikennöitsijöitä – vankalla kokemuksella ja asiakaskokemusta aina paremmaksi kehittäen. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 96,6 M€.

Työskentelemme määrätietoisesti Suomen liikenteen päästöjen vähentämiseksi. Hyödynnämme kuljetuksissamme uusiutuvia energialähteitä sekä edistämme saavutettavaa joukkoliikennettä. Olemme sitoutuneet tieteeseen perustuviin ilmastotavoitteisiin ja raportoimme edistymisestämme vuosittain. Työmme tueksi olemme laatineet ilmastotiekartan, jonka viitoittamalla tiellä etenemme kohti tavoitettamme puolittaa kaikki päästömme ja olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Jokainen matka tai paketti on meille tärkeä. Pidämme huolen, että kaikki mikä kauttamme liikkuu, on aina paremmin perillä.

Matkahuollon kaksi liiketoimintaa

Tarjoamme henkilö- ja yritysasiakkaillemme monipuolisia matkustamiseen, kuljetuksiin ja logistiikkaan liittyviä palveluita. Liiketoimintamme jakautuu kahteen osa-alueeseen: Pakettipalveluihin ja Matkapalveluihin.
Lue lisää

Vuosi- ja vastuullisuusraportti 2022

Matkahuollon vuosi 2022 oli vauhdikas. Toimintaympäristö muutos näkyi ja kehitystyötä tehtiin aktiivisesti. Vuosi päättyi hyvin ja käänne positiiviseen tulokseen saatiin aikaan yhdessä.

Ykkössijoilla jälleen!

Taloustutkimuksen ja Alma Median vuosittain tekemän Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan Matkahuolto on myös vuonna 2023 Suomen arvostetuin brändi sekä Pakettipalveluissa että Matkustuspalveluissa.
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media