Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalveluMissä minun pakettini on?
Kirjaudu

Pakettipalvelut yrityksille

Kuljetamme yrityksesi paketit nopeasti ja luotettavasti. Käytössäsi on kaikki yrityksesi tarvitsemat kuljetuspalvelut ja koko maan kattava palvelupisteverkosto.

Paketit kotimaahan
Paketit ulkomaille
Parcels to Finland - International
Palvelupisteet
Pakettien jättäminen kuljetettavaksi
Palvelut verkkokaupoille

Ota käyttöön uusi Paketit Yritysportaali heti – MPaketti-asiakasliittymä sulkeutuu 10.6.2024.

Suosittelemme ottamaan Paketit Yritysportaalin käyttöön heti. Käyttöönotto on helppoa ja voit kirjautua Yritysportaaliin nykyisillä MPaketti-käyttäjätunnuksillasi. MPaketti ei ole käytössä 10.6.2024 jälkeen.

Uudessa Paketit Yritysportaalissa on kaikki samat ominaisuudet kuin MPaketti-asiakasliittymässä, mutta uusi portaali on merkittävästi ketterämpi ja intuitiivisempi käyttää. Pelkkää plussaa siis sinulle ja yrityksellesi!

Tästä siirtymään

Suomalaiset kuluttajat näkevät Matkahuollon vastuullisimpana pakettibrändinä

Kiitämme ja kumarramme hienosta tunnustuksesta – ja samaan hengenvetoon muistutamme, että vastuullisuustyömme perustuu kunnianhimoisille vastuullisuustavoitteille, jotka saavutamme konkreettisten, todennettavissa ja mitattavissa olevien toimenpiteiden kautta.

Vastuullisuustavoitteemme

Toimitukset Ruotsiin ja Baltiaan sujuvat entistä mutkattomammin

Meille ykkösasia on se, että paketit ovat perillä sovitussa paikassa, sovittuun aikaan. Siksi olemme panostaneet yhteistyökumppaneihin, automaattiverkostoon sekä digitaalisiin palveluihin.

Näin voimme palvella paremmin yhdeltä luukulta yrityksiä, jotka tekevät kauppaa myös ulkomaille.

Lähetä paketti ulkomaille

Ykkössijoilla jälleen! – Matkahuolto on tänäkin vuonna Suomen arvostetuin matkustus- ja pakettipalvelubrändi

Taloustutkimuksen ja Alma Median vuosittain tekemän Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan Matkahuolto on myös vuonna 2023 Suomen arvostetuin brändi sekä Pakettipalveluissa että Matkustuspalveluissa.

Lue lisää

Matkahuollon tarina

Vajaa vuosisata eteenpäin, ja tässä me sen kun porskutamme. Jätimme tällä kertaa perinteisen historiikin kirjoittamatta ja päätimme sen sijaan kertoa tarinamme uusin tavoin – mukana myös veikeitä sattumuksia vuosien varrelta.

Lue koko tarina