Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalveluMissä minun pakettini on?
Kirjaudu

Palvelut verkkokaupoille

Kuljetuspalvelu on tärkeä osa asiakassuhdetta. Nopea ja onnistunut kuljetus ja tuotteen helppo palauttaminen asiakkaan toivomaan palvelupisteeseen tai ovelle tuo asiakkaalle lisäarvoa. Tarjoamalla sopivan kuljetuspalvelun varmistat asiakkaasi tilauksen onnistumiseen. Autamme verkkokauppaasi parantamaan asiakaskokemusta Matkahuollon kattavilla kuljetuspalveluilla.

Verkkokaupan toimitustavat

Nopeat, luotettavat ja selkeästi informoidut kuljetukset ovat merkittävä osa verkkokaupan asiakaskokemusta. Olemme rakentaneet palvelumme vastaamaan näitä odotuksia.

Valitse verkkokauppaasi soveltuvin toimitustapa

Kuljetamme paketit myös ulkomaille.

Lue lisää verkkokaupan ulkomaantoimituksista

Voit lähettää yrityksesi paketit helposti myös ilman sopimusta. Osta paketti verkosta ja tuo pakettisi seitsemän päivän kuluessa johonkin Matkahuollon lähes 2 300 palvelupisteestä.

Näin lähetät ilman sopimusta

Voit joko tuoda lähetyksesi Matkahuollon palvelupisteeseen sekä pakettiautomaattiin, tai sopia noudoista, jolloin Matkahuolto hakee lähetykset suoraan varastostasi sovitulla tavalla.​

Lähes 2 300 palvelupisteen verkosto ja kuljetukset suoraan ovelle

Kuljetamme verkkokaupan paketit nopeasti ja luotettavasti lähes 2 300 Matkahuollon pakettiautomaattiin ja palvelupisteeseen ja vastaanottajan oville kaikkialle Suomessa. Palvelupisteverkostoon kuuluvat Matkahuollot ja Matkahuollon asiamiespisteet, muut palvelupisteet, jotka löydät mm. useimmista K-kaupoista, R-kioskeista ja monista muista yrityksistä sekä pakettiautomaatit (Lehtipiste ja SmartMile). Palvelupiste on aina sinua ja asiakastasi lähellä.

Tutustu palvelupisteverkostoon

Noutopisteiden täyttöaste ja pakettien uudelleenohjaus

Rekisteröityneen asiakkaan palvelut

Matkahuolto kehittää kuluttajien asiakaskokemusta ja helpottaa asiointia rekisteröityneen käyttäjän palveluilla. Lue lisää. Palveluita kehitetään jatkuvasti, kannusta asiakkaitasi rekisteröitymään Matkahuollon asiakkaaksi täältä!

Matkahuolto Paketit-äppi

Matkahuollon Paketit-sovellus on paljon muutakin kuin vain pakettien matkan seurantaa. Se on sinulle apu ja helpotus arkeen. Sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kaikki Matkahuollon pakettisi samalla sovelluksella, lähettämään paketin helposti ympäri Suomen ja myös ulkomaille tai vaikka tilaamaan kotiinkuljetuksen paketillesi. Lue lisää

Katso kaikki Äppivinkit ja opi käyttämään Paketit-sovellusta.

Varmista, että asiakkaasi löytävät Matkahuollon toimitustavat verkkokaupastasi

Varmista, että verkkokauppasi asiakkaat löytävät itsellensä sopivimman toimitustavan ja palvelupisteen helposti verkkokauppasi toimitusvaihtoehtojen joukosta. Olemme koonneet ohjeet, miten voit viestiä Matkahuollon eri toimitustavat verkkokaupassasi.

Ohje toimitustapojen viestimiseen kuluttajille verkkokaupassa

Asiakaspalautukset

Verkkokaupassa ostopäätökseen vaikuttaa helpon palauttamisen mahdollisuus. Varmista asiakastyytyväisyys kertomalla miten asiakkaasi voi palauttaa paketin.

Pakkaa lähetyksen mukaan valmiiksi tulostettu palautuskortti. Vaihtoehtoisesti voit tarjota asiakkaallesi vaivattoman palautuksen joko aktivointikoodilla tai palautustunnuksella.

  • Aktivointikoodilla palauttamisen voi tehdä mistä tahansa Matkahuollon palvelupisteestä ja pakettiautomaatista     

  • Palautustunnusta käyttämällä palautukset on mahdollista tehdä kaikista muista palvelupisteistä paitsi pakettiautomaateista

Lisätietoa palautuksista

Integroinnit

Pakettipalvelut on valmiiksi liitetty useimpiin verkkokauppasovelluksiin. Integroinnin ansiosta asiakkaasi voi tilauksensa yhteydessä valita haluamansa palvelupisteen, josta haluaa noutaa
pakettinsa. Voit myös tehdä ja tulostaa pakettikortit suoraan verkkokauppasovelluksesta.

Lisätietoja

Rajapinnat

Kaikki verkkokauppasovellukset on mahdollista kytkeä suoraan Matkahuollon tietojärjestelmään XML-rajapinnan avulla.

Lisätietoja 

Valitse Suomen arvostetuin paketinkuljettaja

Autamme yritystäsi parantamaan asiakaskokemusta kattavilla kuljetuspalveluilla. Saat meiltä pakettipalvelut sekä kotimaahan että ulkomaille.
Pyydä tarjous

Pakettien myöhäisempi toimitus terminaaleihimme

Voit jättää lähtevät lähetykset myös suoraan logistiikkaterminaaleihimme. Terminaaliemme aukioloaikojen mukaan sinne jätetyt lähetykset ehtivät vielä saman illan kuljetuksiin! Saat siis monta tehokasta tuntia aikaa kerätä verkkokauppatilauksia ja toimittaa lähetykset nopeasti vastaanottajille

Myynnin yhteystiedot

Pakettipalveluiden myynnin yhteystiedot.
HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Tule asiakkaaksemmePalvelut verkkokaupoille Pakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut ulkomaillePakettipalvelut Suomeen - InternationalKirjaudu Paketit Yritysportaaliin

Sosiaalinen media