Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu
Etusivu
Yrityksille
Lisäpalvelut sopimusasiakkaille

Lisäpalvelut sopimusasiakkaille

Bussiennakko

Bussiennakko on vastaava palvelu kuin postiennakko. Bussiennakkopalvelun voi liittää vain Bussipakettiin. Lähetetty paketti luovutetaan vastaanottajalle vasta, kun hän on maksanut lähettäjän osoitekorttiin merkitsemän ennakkosumman. Bussiennakko maksetaan lähettäjän pankkitilille, kun vastaanottaja on noutanut lähetyksen. Maksuaika on neljä pankkipäivää lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle. Jos maksun vastaanottajan pankki on jokin muu kuin Nordea, maksu on tilillä viidentenä pankkipäivänä.

Henkilökohtaisesti luovutettava

Henkilökohtaisesti luovutettava -palvelussa lähetys luovutetaan vain lähetykseen merkitylle vastaanottajalle, eikä sitä luovuteta valtakirjalla. Noutohetkellä palvelupisteessä tarkistetaan virallisesta, kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, että vastaanottaja on täysi-ikäinen. Henkilökohtaisesti luovutettavia lähetyksiä ei luovuteta päihtyneille henkilöille.

Henkilökohtaisesti luovutettava -lisäpalvelua tulee käyttää aina aseita tai niihin liittyviä tarvikkeita ja varaosia sisältävissä lähetyksissä. Lisäpalvelua voi käyttää myös muissa lähetyksissä, joissa lähettäjä haluaa varmistaa, että lähetys luovutetaan vain nimetylle vastaanottajalle.

Monipaketti

Useampia paketteja sisältävistä lähetyksistä veloitetaan lisämaksu, 2,00 €/lisäpaketti.

Suuri lähetys

Lähetykselle lisätään Iso-lisä, kun paketin mitat ylittää 60x60x120cm

Vaarallinen aine (VAK)

Vaarallisiksi aineiksi luokiteltua sisältöä voidaan kuljettaa tietyin ehdoin ja rajoituksin.
Vaarallisia aineita sisältävä lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää ohjeen mukaiset VAK-tarrat.

VAK-palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin, Jakopakettiin ja Lähellä-pakettiin, mutta ei XXS-pakettiin.

Varovasti kuljetettava

Jos paketin sisältö on helposti särkyvä, kannattaa paketti lähettää varovasti kuljetettavana. Varovasti kuljetettava lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää Matkahuollon Varovasti-tarrat.

Varovasti kuljetettava -palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin, Jakopakettiin ja Lähellä-pakettiin, mutta ei XXS-pakettiin.

Valitse Suomen positiivisin paketinkuljettaja

Autamme yritystäsi parantamaan asiakaskokemusta Matkahuollon kattavilla kuljetuspalveluilla.
Pyydä tarjous kotimaan tai ulkomaan paketeista

Matkustajapalvelut

Matkapalvelut kaupungeille, kunnille, yhteisöille ja yrityksille.

Myynnin yhteystiedot

Paketti- ja matkustajapalveluiden myynnin yhteystiedot.
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä