Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkustajapalvelutMyyntiAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Lisäpalvelut sopimusasiakkaille

Bussiennakko

Bussiennakko on vastaava palvelu kuin postiennakko. Bussiennakon maksimimäärä on 2500 eur. Bussiennakkopalvelun voi liittää vain Bussipakettiin. Lähetetty paketti luovutetaan vastaanottajalle vasta, kun hän on maksanut lähettäjän osoitekorttiin merkitsemän ennakkosumman. Bussiennakko maksetaan lähettäjän pankkitilille, kun vastaanottaja on noutanut lähetyksen. Maksuaika on neljä pankkipäivää lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle. Jos maksun vastaanottajan pankki on jokin muu kuin Nordea, maksu on tilillä viidentenä pankkipäivänä.

Henkilökohtaisesti luovutettava

Henkilökohtaisesti luovutettava -palvelussa lähetys luovutetaan vain lähetykseen merkitylle vastaanottajalle, eikä sitä luovuteta valtakirjalla. Henkilökohtaisesti luovutettava palvelun voi lisätä vain bussipakettiin. Noutohetkellä palvelupisteessä tarkistetaan virallisesta, kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, että vastaanottaja on täysi-ikäinen. Henkilökohtaisesti luovutettavia lähetyksiä ei luovuteta päihtyneille henkilöille.

Henkilökohtaisesti luovutettava -lisäpalvelua tulee käyttää aina aseita tai niihin liittyviä tarvikkeita ja varaosia sisältävissä lähetyksissä. Lisäpalvelua voi käyttää myös muissa lähetyksissä, joissa lähettäjä haluaa varmistaa, että lähetys luovutetaan vain nimetylle vastaanottajalle.

Varovasti kuljetettava

Jos paketin sisältö on helposti särkyvä, kannattaa paketti lähettää varovasti kuljetettavana. Varovasti kuljetettava lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää Matkahuollon Varovasti-tarrat.

Varovasti kuljetettava -palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin, Jakopakettiin ja Lähellä-pakettiin, mutta ei XXS-pakettiin.

Vaarallinen aine (VAK)

Vaarallisiksi aineiksi luokiteltua sisältöä voidaan kuljettaa tietyin ehdoin ja rajoituksin.
Vaarallisia aineita sisältävä lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää ohjeen mukaiset VAK-tarrat.

VAK-palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin, Jakopakettiin ja asiakaspalautus pakettiin, mutta ei lähellä paketttiin ja XXS-pakettiin.

Säilytysajan pidennys

Paketin normaali säilytysaika on 7 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautuu lähettäjälle. Säilytysajan pidennys -lisäpalvelulla pakettien säilytysaikaan lisätään 7 vuorokautta. Palvelusta veloitetaan vain, mikäli lähetystä ei noudeta normaalin säilytysajan puitteissa. Säilytysajan pidennystä voi käyttää Bussipaketissa, Lähellä-paketissa ja XXS-paketissa. Lisäksi se on saatavilla Kotijakeluun ja Jakopakettiin, jotka kuitenkin aina ensisijaisesti toimitetaan perille.

Soitto vastaanottajalle

Kotijakelun jakeluaikaikkuna sovitaan puhelimitse, mikäli vastaanottaja ei ole valinnut digitaalisessa kyselyssä jakeluaikaa kolmantena päivänä lähettämisestä. Palvelun hinta veloitetaan vain onnistuneista soitoista.

Monipaketti

Useampia paketteja sisältävistä lähetyksistä veloitetaan lisämaksu, 2,00 €/lisäpaketti.

Suuri lähetys

Lähetykselle lisätään Iso-lisä, kun paketin mitta ylittää 60 x 60 x 120cm

Valitse Suomen positiivisin paketinkuljettaja

Autamme yritystäsi parantamaan asiakaskokemusta kattavilla kuljetuspalveluilla. Saat meiltä pakettipalvelut sekä kotimaahan että ulkomaille.
Pyydä tarjous

Matkustajapalvelut

Matkapalvelut kaupungeille, kunnille, yhteisöille ja yrityksille.

Myynnin yhteystiedot

Paketti- ja matkustajapalveluiden myynnin yhteystiedot.
HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä