Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava
Kirjaudu

Paremmin perillä - vastuullisesti

LähestymistapammeTyöntekijätYhteistyökumppani ja palveluntarjoajaYmpäristöYhteiskuntaYhteydetIlmoituskanava

Otamme huomioon toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteet koskien niin ympäristöä, ihmisiä, yhteiskuntaa kuin taloutta. Edistämme kestävää kehitystä vastuullisuusohjelmamme kautta.

Rakennamme kestävämpää yhteiskuntaa ja vähennämme ympäristön kuormitusta asiakaslähtöisillä palveluilla. Olemme houkutteleva työnantaja, ja yhdessä luotettavan kumppaniverkoston kanssa vaikutuksemme yhteiskuntaan ja ympäristöön on kokoamme suurempi.

Olemme hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja vähennämme yksityisautoilua edistämällä joukkoliikenteen käyttöä.

Lähestymistapamme

Pidämme huolta työntekijöistämme

Yrityksemme toiminnan sydän on hyvinvoiva, osaava ja aikaansaava henkilöstömme. Varmistamme kannustavan ja reilun työyhteisön, jossa on vahva yhteishenki ja avoin vuorovaikutus.

Lue lisää

Olemme houkutteleva yhteistyökumppani ja palveluntarjoaja

Vahvistamme kumppanuuksiamme ja autamme liikennöitsijöitä vastuullisuuden kehittämisessä. Keskitymme vastuulliseen toimitusketjun hallintaan ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Lue lisää

Edistämme positiivisia ympäristövaikutuksia

Panostamme ympäristöystävällisiin kuljetusratkaisuihin pakettipalveluissamme ja keskitymme resurssitehokkuuteen myös muussa toiminnassamme. Tuemme kuluttajien kestävää elämäntapaa lisäämällä tietoisuutta joukkoliikenteestä ja kannustamalla sen käyttämiseen.

Lue lisää

Toimintamme hyödyttää ympäröivää yhteiskuntaa

Toiminnallamme on laajempi yhteiskunnallinen merkitys esimerkiksi joukkoliikenteen edistämisessä ja taloudellisten vaikutuksien aikaan saamisessa. Säännösten noudattaminen ja eettiset periaatteet ohjaavat kaikkea tekemistämme.

Lue lisää

Tutustu vuosi- ja vastuullisuusraportteihin

Raportoimme vuosittain toiminnastamme ja sen taloudellisesta kehityksestä yhdistetyssä vuosi- ja vastuullisuusraporteissa, jossa kerromme muun muassa liiketoiminnastamme ja sen kehittämisestä, strategiastamme sekä toimintamme vastuullisuudesta.

Lue lisää