Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Tietosuoja

Matkahuolto tarvitsee erilaisia tietosuoja-asetuksessa henkilötiedoiksi luokiteltavia tietoja tuottaakseen matka- ja pakettipalveluita asiakkailleen ja palvellakseen asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tietojen kerääminen ja käsittely perustuu käsittelytilanteesta riippuen lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseen, sopimukseen, suostumukseen ja/tai oikeutettuun etuun. 

Matkahuolto noudattaa tietojen käsittelyssä tietosuojaperiaatteita: käsittelyn lainmukaisuutta, kohtuullisuutta ja läpinäkyvyyttä, käyttötarkoitussidonnaisuutta, tietojen minimointia, tietojen täsmällisyyttä, tietojen säilytyksen rajoittamista, tietojen eheyttä ja luottamuksellisuutta ja rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuutta. Matkahuolto vastaa myös siitä, että alihankkijat käsittelevät tietoja samaan tapaan kuin Matkahuolto.

Henkilötietojen käsittely eri tilanteissa on kuvattu Matkahuollon tietosuojaselosteisiin, joihin voi tutustua alla olevien linkkien kautta. 

Tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi omien tietojen tarkastuspyynnöissä palvelemme kirjallisesti, postilla ja sähköpostilla. Tiedustelut voi toimittaa osoitteella: tietosuoja@matkahuolto.fi ja Oy Matkahuolto Ab, Asiakaspalvelukeskus, PL 100, 00101 Helsinki 

Matkahuollon tietosuojaselosteet

Matkustajapalvelut

Pakettipalvelut ja viranomaisten lupa-asiakirjat

Avustuspalvelut

Kameravalvonta

Evästeet

Arvonnat ja kilpailut

Työnhakijoiden henkilötietojen käsittely

Yhteistyökumppanit

Ilmoituskanava

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media