Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Bussit kartalla - ole sinäkin!

Bussit kartalla -palvelu näyttä matkustajille bussin reaaliaikaisen sijainnin, piirtää bussin reitin pysäkkeineen ja laskee pysäkille saapumisennusteen. Matkustaja voi käyttää palvelua selaimella tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Bussit kartalla on lisäpalvelu, jonka voi kytkeä Matkassa Prohon tai Matkassa Liteen. Palveluun tehdään liikennöitsijän määrittämä kartta-alue, jossa valitut bussit näytetään. Bussit voidaan rajata kartalle linjatietojen tai aikataulujen perusteella.

Teknisesti kuvattuna palvelu yhdistää Matkahuollon aikataulupalvelussa olevan staattisen vuoro-, reitti- ja aikataulutiedon kuljettajan kuljettajasovelluksesta valitsemaan vuorotietoon ja seuraa laitteen reaaliaikaista paikkatietoa.

Bussit kartalla palvelun lisäksi Matkassa Pron ja Matkassa Liten paikkatieto on saatavilla myös kolmansiin palveluihin API-rajapinnan kautta. Kysy tästä lisää asiantuntijoiltamme.

Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
liikennoitsijat@matkahuolto.fi

HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Näin pääset alkuunPakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut Suomeen - InternationalPalvelut verkkokaupoille HinnastotOhjeet ja ehdot Lähetä ilman sopimusta Referenssit

Sosiaalinen media