Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkustajapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Tarkkaa raportointia liiketoiminnan tueksi – Matkassa Pilvi

Matkassa Pilvi on taustapalvelu, jolla hallitaan kuljettajasovelluksen toiminnallisuuksia, myytäviä tuotteita ja hinnoittelua sekä seurataan liiketoimintaa myynti- ja matkustajaraporttien avulla.

Matkustajaraportointi

Matkustajaraportoinnissa raportoidaan kaikki Matkassa Prolla tai Matkassa Litellä (lisäpalvelu) kirjatut matkustajatapahtumat. Raportti on kattava ja se on jaoteltavissa reitti- ja vuorokohtaisesti.

Raportista voidaan seurata:

  • nettilippuja

  • kertalippuja

  • korttileimauksia

  • kirjauksia

  • matkustajamääriä

  • nousuja ja poistujia.

Kassaraportointi

Kassaraportoinnissa raportoidaan kaikki Matkassa Prolla tehdyt myyntitapahtumat, jotka ovat tuotehallinnassa määritetty. Lisäksi raportoidaan Matkahuollon kausi- ja sarjakorttien sekä ja Waltti-tuotteiden matkakorttileimaukset. Tapahtumat jaotellaan selkeästi linjoittain, vuoroittain tai maksutavan mukaan. Jokaisesta tapahtumasta selviää, millä laitteella ja kuka kuljettaja on tapahtuman tehnyt.

Pilven muut toiminnot ja tuotteet

Pilveen voidaan luoda ajo myös tilausajo- ja palveluliikennetoimintoja varten. Ajolle määritellään lähtöaika, -paikka ja matkustajamäärä.

Pilvi sisältää ajomestarituotteita, joita tarvitaan jokapäiväisessä liiketoiminnan pyörittämisessä. Tällainen on esimerkiksi viestin lähettäminen kuljettajalle kuljettajasovellukseen tai ajosarjojen tekeminen.

Ostoliikenteen raportointia varten Pilven raportit voi ottaa ulos järjestelmästä Excel tai pdf -muodossa. Viranomaiselle voidaan myös antaa pääsy järjestelmään tarkastelemaan tietyn liikenteen raportteja.

Kysy Matkassa Pilvi -taustapalveluista lisää asiantuntijoiltamme!

Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
liikennoitsijat@matkahuolto.fiHenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Näin pääset alkuunPakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut ulkomaillePalvelut verkkokaupoille HinnastotOhjeet ja ehdot Lähetä ilman sopimusta Referenssit

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä