Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalveluMissä minun pakettini on?
Kirjaudu

Entistä parempi verkkokaupan asiakaskokemus ratkaisukumppanimme nShiftin avulla

Maailman johtava kuljetusten hallintaohjelmistojen tarjoaja ja monivuotinen ratkaisukumppanimme nShift tarjoaa perinteisten kuljetusten tilausjärjestelmien lisäksi kattavan valikoiman verkkokauppapalveluita aina checkoutista tilausten seurantaan ja palautuksiin asti. 

nShiftillä on toimipisteitä ympäri Eurooppaa sekä lisäksi laajaa paikallista osaamista. Kotimaan lisäksi kansainvälistä kasvua tavoittelevalle verkkokaupalle nShift on luotettava kumppani, jonka järjestelmien kautta verkkokauppa saa käyttöönsä myös Matkahuollon uudistuneet ja laajentuneet ulkomaan pakettipalvelut.   

Matkahuollon palvelut helposti käyttöön nShift Checkoutissa 

Helppokäyttöisen Checkout-ratkaisun avulla tuet asiakasta ostopäätöksen tekemisessä ja teet verkkokauppasi osto- ja toimituskokemuksesta itsellesi kilpailuedun. nShiftin Checkoutin on todettu nostavan verkkokaupan konversioprosenttia huomattavasti, joissakin tapauksissa jopa yli 20 %.  

Matkahuollon toimitustavat ovat Checkoutissa hyvin edustettuina ja helposti käyttöön otettavissa.  

nShiftin valmiiden ratkaisujen ansiosta tarpeisiisi sopivien verkkokauppapalveluiden käyttöönotto sujuu helposti ja nopeasti, ilman raskaita integraatioita. 

Verkkokaupan palautukset lisäkaupan mahdollistajana 

Asiakaskokemukseen vaikuttaa kuluttajan ostopäätöksen jälkeen myös palautusten hallinta. Esimerkiksi Matkahuollon osoitetarraton palautuspalvelu on edustettuna nShift Returns -tuotteessa. nShift Returns mahdollistaa verkkokauppaostosten palautusten kääntämisen tuotteenvaihdoksi tai uudeksi ostokseksi. Tilastojen valossa noin 30 % kuluttajista saadaan näin sitoutettua uuteen verkkokaupan ostopolkuun.  

Jos haluat kuulla lisää siitä, miten nShift voisi auttaa sinua viemään verkkokauppasi asiakaskokemuksen seuraavalle tasolle, lue lisää verkkosivuiltamme

Lue lisää Matkahuollon palveluista verkkokaupoille

nShift
HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Tule asiakkaaksemmePalvelut verkkokaupoille Pakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut ulkomaillePakettipalvelut Suomeen - InternationalKirjaudu Paketit Yritysportaaliin

Sosiaalinen media