Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Pikapaketti

Kun lähetykselläsi on tulipalokiire, on pikapaketti perillä tunneissa! Vastaanottaja voi sovittaessa noutaa paketin myös bussipysäkiltä.

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan ensimmäisellä mahdollisella yhteydellä, lähtö- ja määränpaikasta riippuen parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Paketti aikataulutetaan lähetyshetkellä ja lähettäjä saa tarkan ajan, jolloin paketti on perillä määränpäässä.
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies. Vastaanottaja voi noutaa paketin myös suoraan bussista, jos lähetyshetkellä on näin sovittu. Hae toimipisteitä
Enimmäispaino 55 kg. Jos lähetyksessä on monta kollia, on lähetykseen sisältyvien kollien yhteispaino enintään 100 kg.
Enimmäismitat Pisin sivu enintään 230 cm ja paketin pituus + leveys + korkeus enintään 300 cm
Lähetyksen enimmäiskollimäärä
Yksi lähetys voi sisältää enintään viisi samalta lähettäjältä samalle vastaanottajalle osoitettua kollia.
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut

Pakettiin voi liittää nouto-jakelupalvelun, varovasti kuljetettavan, vaarallisen aineen kuljetuksen ja lisäturvavakuutuksen. Lisäpalvelut

Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan

Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.
Paketin noutaminen

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä tai suoraan bussista, jos näin on sovittu lähetyshetkellä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.

Hinta Tutustu hinnastoon
Säilytys

Pakettia säilytetään maksutta 7 vuorokautta, jonka jälkeen pakettia säilytetään maksullisena vielä seuraavat seitsemän vuorokautta. Tämän jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon..

Rajoitukset

Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

fi| sv| en