Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Jakopaketti

Toimitetaan yrityksen osoitteeseen arkisin päivällä (klo 8-16)

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä. 
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies. Paketti jaetaan vastaanotajalle. Hae toimipisteitä.
Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat Pisin sivu enintään 230 cm ja paketin pituus + leveys + korkeus enintään 300 cm
Lähetyksen enimmäiskollimäärä Yksi lähetys voi sisältää enintään kymmenen samalta lähettäjältä samalle vastaanottajalle osoitettua kollia.
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut Pakettiin voi liittää noutopalvelun, varovasti kuljetettavan, vaarallisen aineen kuljetuksen ja lisäturvavakuutuksen.
Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan

Saapumisilmoitus Toimitetaan yrityksen osoitteeseen arkisin päivällä (klo 8-16)
Hinta Tutustu hinnastoon
Säilytys

Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Rajoitukset Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

 

fi| sv| en