Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalveluMissä minun pakettini on?
Kirjaudu

Huipputuote saa kentältä kiitosta

Meri-Lapissa liikennöivä NET-Matkat tarjoaa linja-autoliikenteessä tilaus- ja koululaiskuljetuksia pääosin Tornion seudulla. Kalusto kattaa yhdeksän bussia, joissa on autosta riippuen 9–60 paikkaa.

Vuodesta 2005 lähtien liikennöitsijänä toiminut Matti Lehto on yksi ensimmäisistä, joka otti käyttöönsä Matkassa-palveluratkaisun.

"Meillä on käytössämme sekä Matkassa Pro -että Matkassa Lite -sovellukset. Pro on käytössämme linja- ja ostoliikenteessä, kun taas Lite toimii lisätyökaluna esimerkiksi silloin, jos joudumme vaihtamaan autoa lennossa tai kun leimauksia on reitillä vähän. Meidän entiset laitteemme eivät pystyneet lukemaan pankkikorttia eikä niissä ollut matkakortien etälukumahdollisuutta, mikä aiheutti ajoittain ongelmia. Nämä nykyiset laitteet sen sijaan lukevat kaikki yleisimmät maksu- ja matkakortit ja myös käteismaksu on edelleen mahdollista. Matkassa-palvelua voidaan käyttää pienen räätälöinnin jälkeen myös muuhunkin liikennöintiin, kuten tapahtumakuljetusten rahastukseen", Lehto toteaa.

Pitkän linjan matkahuoltolaisena Lehto on ollut alusta lähtien laitteiden kehitystyössä mukana. Tätä mahdollisuutta hän pitää hyvin arvokkaana.

"Lähdimme nollasta ja nyt markkinoilla on liikennöitsijöille, käyttäjille ja matkustajille huipputuote, jossa kaikkien tarpeet on mahdollisuuksien mukaan pyritty ottamaan huomioon. Matkassa mahdollistaa monipuolisen analytiikkatyökalun käytön liikennesuunnittelun pohjaksi ja Matkassa Pilvestä lähtee esimerkiksi raportti kirjanpitäjälle meiltä eteenpäin yhdellä napin painalluksella. Muuta kuin markkinaehtoista liikennettä varten analytiikasta löytyy lupaviranomaisia varten lakisääteiset raportit sekä mahdollisuus seurata ja vaikuttaa liikenteensuunnitteluun. Nämä ja monet muut ominaisuudet ovat tätä päivää."

Kaiken kaikkiaan Lehdon kokemukset Matkassa-sovelluksen toiminnallisuudesta - kassapalveluista, kuljettajan työtä helpottavista näkymistä sekä taustajärjestelmistä - ovat muutaman vuoden perusteella olleet hyviä. Tarvittaessa myös apua ja ohjeistusta on ollut helposti saatavilla.

"Matkassa on toimiva kokonaisuus, joka on tehty juuri tätä työtä varten. Iso kiitos kuuluu tietysti sille, että matkan varrella näkemyksiä kentältä on otettu nöyrästi vastaan. Uskon, että Matkahuollossa ollaan aivan yhtä innoissaan kuin me täällä käyttäjäpuolella."

Kysy lisää Matkahuollon matkatietojärjestelmistä asiantuntijoiltamme!

Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
liikennoitsijat@matkahuolto.fi

HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Tule asiakkaaksemmePalvelut verkkokaupoille Pakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut ulkomaillePakettipalvelut Suomeen - InternationalKirjaudu Paketit Yritysportaaliin

Sosiaalinen media