MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Hae
Kirjaudu
Etusivu
Yritysasiakkaat
Lisäpalvelut sopimusasiakkaille

Lisäpalvelut sopimusasiakkaille

Bussiennakko

Bussiennakko on vastaava palvelu kuin postiennakko. Bussiennakolla lähetetty paketti luovutetaan vastaanottajalle vasta, kun hän on maksanut lähettäjän osoitekorttiin merkitsemän ennakkosumman. Bussiennakko maksetaan lähettäjän pankkitilille, kun vastaanottaja on noutanut lähetyksen. Maksuaika on neljä pankkipäivää lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle. Jos maksun vastaanottajan pankki on jokin muu kuin Nordea, maksu on tilillä viidentenä pankkipäivänä.

Bussiennakkopalvelun voi liittää Bussipakettiin ja Lähellä-pakettiin, mutta ei Jakopakettiin, Kotijakeluun eikä Pikapakettiin.

Varovasti kuljetettava

Jos paketin sisältö on helposti särkyvä, kannattaa paketti lähettää varovasti kuljetettavana. Varovasti kuljetettava lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää Matkahuollon Varovasti-tarrat. Varovasti kuljetettava -palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin, Jakopakettiin ja Lähellä-pakettiin.

Vaarallinen aine (VAK)

Vaarallisiksi aineiksi luokiteltua sisältöä voidaan kuljettaa tietyin ehdoin ja rajoituksin.
Varovasti kuljetettava lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää ohjeen mukaiset VAK-tarrat. VAK-palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin, Jakopakettiin ja Lähellä-pakettiin.

Suuri lähetys

Lähetykselle lisätään Iso-lisä, kun paketin mitat ylittää 60x60x120cm

Monipaketti

Monikollisista lähetyksistä veloitetaan lisämaksu, 2,00 €/lisäkolli.

Pakettipalvelut

Sujuva logistiikka kasvattaa yrityksesi myyntiä.
Tule sopimusasiakkaaksi

Matkustajapalvelut

Matkapalvelut kaupungeille, kunnille, yhteisöille ja yrityksille.

Myynnin yhteystiedot

Paketti- ja matkustajapalveluiden myynnin yhteystiedot.