MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Hae
Kirjaudu
Etusivu
Yritysasiakkaat
Palvelut sopimusasiakkaille

Palvelut sopimusasiakkaille

Kuljetamme yrityksesi paketit nopeasti ja luotettavasti. Käytössäsi on kaikki yrityksesi tarvitsemat kuljetuspalvelut ja koko maan kattavan palvelupisteverkoston.

Pakettipalvelut ja rahti kotimaahan

Lähellä-paketti soveltuu erityisesti verkkokaupoille ja sekä muille yrityksille, jotka lähettävät paketteja kuluttajille.

Bussipaketti on edullinen peruspalvelu, joka kuljetetaan nopeasti ja luotettavasti. Bussipakettina lähetettäviin lähetyksiin voi yhdistää lukuisia lisäpalveluita, esimerkiksi nouto- tai jakelupalvelun.

Kun lähetykselläsi on tulipalokiire, on Pikapaketti perillä tunneissa! Vastaanottaja voi sovittaessa noutaa paketin myös bussipysäkiltä.

Kotijakelu jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jakopaketti toimitetaan yrityksen osoitteeseen arkisin päivällä (klo 8-16) .

Kuljetamme myös isot ja painavat lähetykset. Kun lähetyksesi on yli 230 cm pitkä tai se painaa yli 35 kg, palvelu on Rahti. Myös yli 0,5 m3 -kokoiset paketit sekä paketit, joiden sivujen yhteenlaskettu pituus (leveys + syvyys + korkeus) on yli 3 metriä kuljetetaan lavarahtina.

Pakettipalvelu- ja rahtituotteet kotimaahan

Paketit ulkomaille

Pakettipalvelut ulkomaille

Lisäpalvelut

Palveluihin on mahdollista yhdistää monia erilaisia lisäpalveluita, esimerkiksi nouto- ja jakelupalvelut, varovasti kuljetettavat, vaaralliset aineet ja bussiennakko.

Lisäpalvelut

Palvelupisteet

Yritystäsi ja yrityksesi asiakkaita palvelee koko maan kattava palveluverkosto, johon kuuluu yli 2000 palvelupistettä: Matkahuollot ja Matkahuollon asiamiespisteet, Matkahuollon palvelupisteet (mm. useimmat K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset) ja pakettiautomaatit (Lehtipiste ja SmartMile). Palvelupiste on aina sinua ja asiakastasi lähellä.

Toimipisteverkosto

Noutotilaus

Sopimusasiakkaanamme voit tilata noudon lähetyksillesi helposti sähköisellä lomakkeella. Noudamme lähetykset arkisin klo 8-16 välisenä aikana ilmoittamastasi osoitteesta. Voit tarkentaa toivottua noutoaikaa tilauksen yhteydessä.

Tilaa nouto verkosta

Noutotilauksen voit tehdä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Tällöin veloitamme lisämaksun. Pikapaketin noutotilauksesta ei veloiteta lisämaksua myöskään sähköpostilla ja puhelimella tehdyistä noutotilauksista.

MPaketti-asiakasliittymä

MPaketti-asiakasliittymän kautta yrityksesi saa käyttöönsä aina tuoreimmat Matkahuollon Pakettipalveluiden palvelut ja ominaisuudet.

MPaketti-asiakasliittymä

MPaketti-asiakasliittymä, henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaa koskeva sitoumus

Integroinnit

Pakettipalvelut on valmiiksi liitetty useimpiin verkkokauppasovelluksiin. Integroinnin ansiosta asiakkaasi voi tilauksensa yhteydessä valita haluamansa palvelupisteen, josta haluaa noutaa pakettinsa. Voit myös tehdä ja tulostaa pakettikortit suoraan verkkokauppasovelluksesta.

Lisätietoja

Rajapinnat

Kaikki verkkokauppasovellukset on mahdollista kytkeä suoraan Matkahuollon tietojärjestelmään XML-rajapinnan avulla.

Lisätietoja

Verkkokaupan toimitustavat

Ohje toimitustapojen viestimiseen kuluttajille verkkokaupassa

Verkkolasku

Ota yrityksesi käyttöön verkkolaskutus tai sähköpostiin toimitettava lasku

Pakettipalvelut

Sujuva logistiikka kasvattaa yrityksesi myyntiä.
Tule sopimusasiakkaaksi

Matkustajapalvelut

Matkapalvelut kaupungeille, kunnille, yhteisöille ja yrityksille.

Myynnin yhteystiedot

Paketti- ja matkustajapalveluiden myynnin yhteystiedot.