Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Tjänster för avtalskunder

Vi transporterar ditt företags paket snabbt och pålitligt. Du har tillgång till alla transporttjänster ditt företag behöver och ett nätverk av serviceställen som täcker hela landet.

Pakettjänster och frakt

Närpaket är en tjänst som tagits fram särskilt för webbutiker och andra företag som skickar paket till konsumenter.

Busspaket är en förmånlig bastjänst för snabba och pålitliga leveranser. Försändelser som skickas med busspaket kan kombineras med åtskilliga tilläggstjänster, till exempel avhämtnings- eller distributionstjänsten.

När när det är riktigt bråttom att skicka din försändelse är Expresspaketet framme på några timmar. Mottagaren kan enligt överenskommelse hämta paketet också från en busshållplats.

Hemleverans levereras till mottagarens hemadress vid en tidpunkt som avtalats med mottagaren, även kvällar.

Distributionspaket levereras till företagets adress dagtid på vardagar (kl. 8-16).

Vi transporterar också stora och tunga försändelser. När din försändelse är över 230 cm lång eller väger över 35 kg, ska du använda tjänsten Flaktransport. Också paket som är större än 0,5 m3 samt paket vars sidor har en sammanlagd längd (bredd + djup + höjd) på över 3 meter transporteras som Flaktransport.

Pakettjänster och fraktprodukter

Tilläggstjänster

Det är möjligt att kombinera många olika tilläggstjänster med våra tjänster, till exempel avhämtnings- och distributionstjänster, ömtåligt gods, farliga ämnen och endast till buspaket bussförskott.

Tilläggstjänster

Serviceställen

Ditt företag och företagets kunder betjänas av ett landsomfattande servicenätverk med över 1 000 serviceställen: Matkahuolto och Matkahuoltos ombud, Matkahuoltos serviceställen (bl.a. de flesta K-Marketarna, R-kioskerna och många andra företag) och paketautomaterna (Lehtipiste och SmartMile). Servicestället finns alltid nära dig och din kund.

Vi transporterar ditt företags paket snabbt och pålitligt. Du har tillgång till alla transporttjänster ditt företag behöver och ett nätverk av serviceställen som täcker hela landet.

Kundanslutningen MPaketti

Via kundanslutningen MPaketti har ditt företag alltid tillgång till de senaste tjänsterna och funktionerna inom Matkahuoltos Pakettjänster.

Integreringar

Pakettjänsterna finns färdigt integrerade i de flesta näthandelsprogram. Tack vare integreringen kan din kund i samband med beställningen välja önskat paketserviceställe där paketet ska avhämtas. Du kan också skapa och skriva ut paketkort direkt i näthandelsprogrammet.

Läs mer

Gränssnitt

Alla näthandelsprogram kan kopplas direkt till Matkahuoltos datasystem med hjälp av ett XML-gränssnitt.

Läs mer

Nätfaktura

Börja använda nätfakturering eller fakturering via e-post i ditt företag.

Välj Finlands mest positiva pakettransportör

Vi hjälper dig att förbättra kundupplevelsen i din företag med Matkahuoltos omfattande transporttjänster. Vi erbjuder pakettjänster både hemma och utomlands.
Lämna en offertbegäran till oss

Senare leverans av paket till våra terminaler

Du kan också lämna utgående försändelser direkt till våra logistikterminaler. Försändelser som lämnas inom terminalernas öppettider hinner med samma kvälls transporter! Du får alltså många effektiva timmar att samla webbutikbeställningar och leverera försändelserna snabbt till mottagaren.

Försäljningens kontaktinformation

Kontaktinformation för paket- och resenärtjänsters försäljning.
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortAppen Resesökning och BiljetterReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä