Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon ja Dermoshopin sujuva yhteistyö vuodesta 2019 alkaen, luotettavasti ja vastuullisesti toimien!

Matkahuolto pääsi mukaan Dermoshopin toimittajaksi maaliskuussa 2019

Matkahuollon laaja noutopiste- ja pakettiautomaattiverkosto oli hyvä vaihtoehto kuluttajien verkkokauppa toimituksiin. Matkahuollon Lähellä-paketti ja Kotijakelu ovat verkkokauppatoimituksissa käytössä.

Suuri osa Dermoshopin asiakkaista muodostaa tilaajaryhmiä ja tilaa tuotteita yhdessä esimerkiksi työkavereidensa kanssa. Joulumyynnistä tulee 30 % yrityksen liikevaihdosta. Suurin osa verkkokaupan tilauksista tulee sunnuntaisin ja alkuviikosta toimitukset ovat vilkkaimmillaan.

”Lupaamme 2-3 päivän toimitusaikaa tilauksille ja haluamme, että asiakkaamme pystyvät valitsemaan haluamansa noutopisteen joustavasti. On hyvä tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja asiakkaillemme; noutopiste- ja pakettiautomaatti toimitukset ovat tärkeitä.” Ann-Sofie Strand, Chief Marketing Officer

”Olemme nopeuttaneet kuljetuksiamme ja toimittaneet sesongin tärkeät lähetykset perille ajoissa”, kertoo Matkahuollon avainasiakaspäällikkö Juhani Leppänen.

Matkahuolto on valittu Sustainable Brand Index -tutkimuksessa Suomen vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrandiksi, mikä on myös tärkeä asia Dermoshopille. Lue lisää

”Vastuullisuus on tänä päivänä entistä tärkeämpää, joillekin asiakkaistamme vieläkin tärkeämpää”, jatkaa Ann-Sofie Strand.

Dermosil luotettavaa ihonhoitoa

Dermosilin tarina alkoi Korsnäsissä vuonna 1983. Vuodesta 1988 lähtien he keskittyivät ihonhoitotuotteisiin. Kaikki alkoi laadukkaista ja hellävaraisista tuotteista, joita Dermosil myi sairaaloiden käyttöön. Sairaaloiden henkilökunta ihastui tehokkaisiin, herkälle iholle kehitettyihin tuotteisiin ja halusi tilata niitä ammattikäytön lisäksi myös itselleen.

Siinä hetkessä syntyi Suomen ensimmäinen verkkokauppa vuonna 1996 ja ihoystävällinen Dermosil-tuotemerkki. Tänään Dermosil ei ole ainoastaan valikoitujen henkilöstöryhmien etuoikeus vaan korkealaatuiset tuotteet ovat ihan jokaisen saatavilla. Dermosil.fi on yksi ensimmäisistä kosmetiikan verkkokaupoista ja tuotteiden ainoa myyntikanava.

Tutustu Dermosiliin

Dermosilin uusi tehdas ja pääkonttori Korsnäsissä

Dermosilin uusi tehdas ja pääkonttori sijaitsee Pohjanmaalla Korsnäsissä Unescon maailmanperintöalueella. Korsnäsin tehtaalla Dermolisil tulee pian valmistamaan suurimman osan saippuoista. Ensimmäiset tuotteet ovat jo valmistuneet.

Pitämällä tuotannon lähellä asiakkaitaan, Dermosil pystyy minimoimaan tuotteiden hiilijalanjäljen. Dermosilin alihankkijat täyttävät tiukat kriteerit ja he ovat sitoutuneita yhteisiin ympäristötavoitteisiin.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media