Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterDigitala trafiktjänsterTrafikbolagstjänsterFörsäljningarKundservice
Logga in

Pakettjänster

Vi transporterar ditt företags paket snabbt och pålitligt. Du har tillgång till alla transporttjänster ditt företag behöver och ett nätverk av serviceställen som täcker hela landet.

Paket inom Finland
Paket till utlandet
Paket till Finland - Internationell
Serviceställen
Tjänster för webbutiker
Prislistor

De finländska konsumenterna ser Matkahuolto som det mest ansvarsfulla paketvarumärket

Vi tackar och bockar för det fina erkännandet – och i samma andetag påminner vi om att vårt ansvarsarbete är baserat på våra ambitiösa mål beträffande ansvarsfullhet, vilka vi uppnår genom konkreta, verifierbara och mätbara åtgärder.

Våra hållbarhetsmål

Smidigare leveranser till Sverige och Baltien

Vi har för vana att koncentrera oss ordentligt på det väsentliga – dvs. på att leverera paket inom utsatt tid. Därför har vi satsat på våra samarbetspartner, nätverk av automater och digitala tjänster.

Via Matkahuolto skickar du paket förmånligt och snabbt också till Sverige, Danmark, Baltikum och övriga Europa.

Skicka paket utrikes

Matkahuolto är också i år det mest uppskattade varumärket för rese- och passagerartjänster i Finland

Enligt Taloustutkimus och Alma Medias årliga undersökning av uppskattningen för olika varumärken (Brändien arvostus) är Matkahuolto även år 2023 det mest uppskattade varumärket i Finland inom både pakettjänster och passagerartjänster.

Läs mer

Känner du till berättelsen om Matkahuolto?

Ett drygt århundrade senare är vi fortfarande kvar, starkare än någonsin. Vi har visserligen både appar och eldrivna paketbilar att tacka för det, men framför allt får vi tacka orsaken till att vi en gång i tiden grundades: för att förbättra transporten av människor och gods från en plats till en annan. Vi fokuserar alltså med all kraft på det vi kan jäkligt bra.

Läs hela vår berättelse