Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterPassagerartjänsterTrafikbolagstjänsterFörsäljningarKundservice
Logga in

Pakettjänster

Vi transporterar ditt företags paket snabbt och pålitligt. Du har tillgång till alla transporttjänster ditt företag behöver och ett nätverk av serviceställen som täcker hela landet.

Tjänster för webbutiker
Paket inom Finland
Paket till utlandet
Prislistor
Serviceställen

Smidigare leveranser till Sverige och Baltien - även i högsäsong

Vi har för vana att koncentrera oss ordentligt på det väsentliga – dvs. på att leverera paket inom utsatt tid. Därför har vi satsat på våra samarbetspartner, nätverk av automater och digitala tjänster.

Via Matkahuolto skickar du paket förmånligt och snabbt också till Sverige, Danmark, Baltikum och övriga Europa.

Skicka paket utrikes

Matkahuolto är också i år det mest uppskattade varumärket för rese- och passagerartjänster i Finland

Enligt Taloustutkimus och Alma Medias årliga undersökning av uppskattningen för olika varumärken (Brändien arvostus) är Matkahuolto även år 2023 det mest uppskattade varumärket i Finland inom både pakettjänster och passagerartjänster.

Läs mer

Känner du till berättelsen om Matkahuolto?

Ett drygt århundrade senare är vi fortfarande kvar, starkare än någonsin. Vi har visserligen både appar och eldrivna paketbilar att tacka för det, men framför allt får vi tacka orsaken till att vi en gång i tiden grundades: för att förbättra transporten av människor och gods från en plats till en annan. Vi fokuserar alltså med all kraft på det vi kan jäkligt bra.

Läs hela vår berättelse

Matkahuolto är Finlands mest ansvarsfulla paket- och logistikvarumärke i konsumenternas ögon

De finländska konsumenterna har utsett Matkahuolto till det mest ansvarsfulla paket- och logistikvarumärket i undersökningen Sustainable Brand Index 2023. Undersökningen grundar sig på konsumenternas åsikter om och bedömning av varumärkenas ansvarsfullhet.

Läs mer