Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterPassagerartjänsterTrafikbolagstjänsterFörsäljningarKundservice
Logga in

Pakettjänster

Vi transporterar ditt företags paket snabbt och pålitligt. Du har tillgång till alla transporttjänster ditt företag behöver och ett nätverk av serviceställen som täcker hela landet.

Tjänster för webbutiker
Paket inom Finland
Paket till utlandet
Prislistor
Serviceställen
Referenser

Avhämtningskod ersätter nu uppvisande av identitetsbevis!

Som första aktör i paketbranschen gör vi det nu möjligt för våra kunder att hämta paket med avhämtningskod även vid Matkahuoltos serviceställen. Avhämtningen sker med avhämtningskod på samma sätt som från en paketautomat. Om kunden har appen Paketit kan avhämtningskoden avläsas direkt från streckkoden.

Kundupplevelsen förbättras avsevärt när kunden inte behöver hämta ett identitetsbevis som glömts hemma eller skriva en fullmakt till en vän, då avhämtningen kan skötas med avhämtningskoden.

Läs mer

Matkahuolto är Finlands mest ansvarsfulla paket- och logistikvarumärke i konsumenternas ögon

De finländska konsumenterna har utsett Matkahuolto till det mest ansvarsfulla paket- och logistikvarumärket i undersökningen Sustainable Brand Index 2023. Undersökningen grundar sig på konsumenternas åsikter om och bedömning av varumärkenas ansvarsfullhet.

Läs mer

Vi har inte skrikit så högt om det, men vi är på första plats!

Enligt Taloustutkimus årliga undersökning av uppskattningen för olika varumärken (Brändienarvostus) är Matkahuolto det mest uppskattade varumärket 2022 i två av undersökningens produktgrupper, Pakettjänster och Passagerartjänster. Både de som använder våra tjänster och alla finländare gav oss det bästa betyget i undersökningen.

Läs mer
PrivateFöretagskunder

Företagskunder

Här kommer du igångPakettjänster Utrikes pakettjänsterTjänster för webbutikerPrislistorAnvisningar och villkorSkicka utan avtalReferenser

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä