Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuolto on EuroRC:n uusi yhteistyökumppani

Tämän päivän radio-ohjattavien autojen harrastus on nopeaa touhua ja siksi myös toimitusten on pelattava nopeasti!

Uudet materiaalit ja teknologiat ovat tuoneet pikkuautoiluun vauhtia ja voimaa. Myös autojen suorituskyky, kestävyys ja ennen kaikkea akkujen koko on kasvanut merkittävästi viimevuosina. Hurjat keulivat monsterit, isot ja äärimmäisen tehokkaat stunttiautot, kylki edellä luistelevat drifterit sekä väkevät maastoautot saat nopeimmin Matkahuollon kautta Suomen suurimmasta RC-kaupasta EuroRC:ltä Tervakoskelta!

Kun pikkuautoilla mennään kovaa, niin kaikkea voi sattua ja luultavasti sattuukin

EuroRC ei myy kertakäyttöisiä leluja, vaan oikeaa harrastuskalustoa, johon on saatavilla täydet vara- sekä viritysosavalikoimat. EuroRC:n tiimin jäsenet ovat kokeneita lajin harrastajia, jotka tietävät tuotteet ja tuntevat asiakkaat. EuroRC:n asiakkaille on tärkeää tietää, kuinka nopeasti varaosa voidaan toimittaa ja mikä on sen todellinen toimitusaika. Epämääräiset toimitusajat eivät ole tätä päivää, eikä EuroRC halua houkutella asiakkaita lupaamalla tuotteita, joita eivät pysty toimittamaan. Tämän takia EuroRC:n verkkokaupan tuotteiden varastotilanne on aina sama kuin Tervakosken varaston tilanne. EuroRC myy vain tuotteita, jotka voi toimittaa asiakkaalle välittömästi!

Matkahuolto on erinomainen valinta EuroRC:n uudeksi tärkeäksi yhteistyökumppaniksi

”Koska luotettavuus ja nopeus ovat yhteisiä arvoja asiakkaidemme kanssa, olemme valinneet Matkahuollon uudeksi nopeaksi yhteistyökumppaniksemme," kertoo EuroRC:n toimitusjohtaja Niko Vuorenmaa. ”Matkahuollon kautta saat siis nopean toimituksen RC-autoillesi Suomen nopeimmasta RC-harrastuskaupasta EuroRC:ltä! ” jatkaa Niko Vuorenmaa.

EuroRC:lle on olennaista toimitusten luotettava sujuvuus

Aina ajantasainen varastosaldo, huolellinen paketointi sekä nopea toimitus ovat niitä valtteja, joilla EuroRC on saanut sitoutettua suuren osan asiakkaistaan tilaamaan useammankin kerran. EuroRC:n lupaus on, että kaikki arkisin klo 15 mennessä tehdyt tilaukset lähtevät vielä saman päivän aikana takuuvarmasti eteenpäin. Suomesta luotettavalta toimittajalta tilaamalla myös mahdolliset takuuasiat hoituvat sujuvasti omalla tutulla kielellä. Matkahuollon hyvä maine luotettavana tavarankuljettajana on vakuuttanut EuroRC:n siitä, että Matkahuolto on ollut erinomainen valinta EuroRC:n uudeksi tärkeäksi yhteistyökumppaniksi.

"Kehitämme pakettipalveluitamme koko ajan asiakaskokemus ja vastuullisuus edellä vastaamaan asiakkaittemme muuttuvia tarpeita. Hiljattain otimme käyttöön mm. Matkahuollon uuden Paketit-sovelluksen, jonka kautta lähetysten seuranta ja hallinta on helppoa. Lue lisää: Ei tehdä tästä pakettisovelluksesta nyt mitään numeroa. Paitsi, että se toimii ihan hiivatin hyvin! - Matkahuolto


On hieno asia, että panostuksemme asiakaskokemukseen monella eri osa-alueella näkyy myös tuoreessa yhteistyössämme EuroRC:n kanssa!," kertoo Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.

Nopea ja luotettava kuljetus Matkahuollon yli 2000 pakettiautomaattiin ja palvelupisteeseen

Matkahuolto tarjoaa eniten henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä Suomessa, Noutopisteitä ovat K-kaupat, R-kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Matkahuollon noutopisteet palvelevat K-markettien ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Paketin voi noutaa pakettiautomaatista, K-Marketista, R-kioskista tai Matkahuollosta tai tilata suoraan kotiosoitteeseen kaikkialla Suomessa.

EuroRC on ehta autotallifirma – historiaa

Vuosituhannen alussa kaksi aktiivista RC-kisakuskia tuskastui maamme huonoon RC varaosatarjontaan ja päätti ruveta yhdessä korjaamaan tilannetta. Yrityksen ensimmäinen varasto ja toimisto sijaitsivat autotallin perällä Tervakoskella. Heti alusta lähtien oli selvää, että toimitusten on pelattava paremmin kuin hyvin ja tuotteiden erikoislaatuisuudesta johtuen etenkin asiakaspalveluun sekä tavoitettavuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Yksitoista vuotta myöhemmin EuroRC on yksi Euroopan suurimpia radio-ohjattavien autojen erikoisliikkeitä, jolla on uskollisia ja aktiivisia asiakkaita yli 90:ssä maassa.

RC-autot eli vanhat kunnon "kauko-ohjattavat" ovat onnistuneet kasvattamaan suosiotaan myös digitaalisen viihteen aikakaudella

Monella tämän päivän aikuisella on lämpimiä muistoja kultaiselta 80-luvulta, kun nämä autot nousivat ensimmäisen kerran suosioon. Lapset ja nuoret sekä tietysti vähän vanhemmatkin rakastavat vauhtia ja toiminnallisuutta, jonka voi kokea vain aitojen RC-autojen parissa. Lajin harrastustoiminta on monipuolista ja seurojen ylläpitämiä kilparatoja löytyy ympäri Suomea. Parhaimmillaan nämä vehkeet ovat kuitenkin takapihojen tiukoissa mittelöissä ja hiekkamontuilla hurjia voltteja heitellessä!

RC-autoilu eli pienoisautoilu on mielenkiintoinen ja opettavainen harrastus

Kun autolla oppii kunnolla ajamaan ja kierrosajat nopeutuvat, kasvaa usein myös nälkä päästä virittämään autosta entistä nopeampi ja suorituskykyisempi. RC-autojen rakentelu on mukavaa yhteistä tekemistä myös perheen junioreiden parissa, eikä mikään voita sitä tunnetta, kun rakennussarjasta kasautuu pikkuhiljaa oma, ihan oikea ja ajettava kilpa-auto!

Myös lähimetsät muuttuvat jännittäväksi seikkailuksi, kun pienet maasturit kiipeilevät juurakoiden ja kivikoiden yli uusia haasteita etsien. Tutustu EuroRC:n verkkokaupan valikoimiin, ota EuroRC:n kehuttuun asiakaspalveluun yhteyttä ja valitse Matkahuollon Lähellä-paketti, niin pääset nopeinten uuden ja hauskan harrastuksen pariin!


Tutustu EuroRC:n verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa!

EuroRC logot10241024 1

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media