Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Haltin yhteistyö Matkahuollon kanssa on sujunut todella hyvin

"Halti otti käyttöön Matkahuollon palvelut toukokuussa 2021. Yhteistyö on Matkahuollon kanssa sujunut todella hyvin. Verkkokaupan ja Matkahuollon palveluiden integraatiot saatiin toimimaan todella nopeasti. Mahdolliset ongelmatilanteet muutenkin on ratkaistu nopeasti. Halti käyttää ainoastaan Lähellä-pakettia ja toimitukset ovat sujuneet hyvin. Mitään negatiivista palautetta Matkahuollon palveluista ei ole tullut Haltin asiakaspalveluun," kertoo Haltin eCommerce manager Teemu Räsänen.

"Matkahuollon vahvuuksina olemme kokeneet tiiviin yhteistyön, ammattimaisen otteen tekemisessä ja ennen kaikkea nopeat toimitukset", jatkaa Teemu Räsänen.


"Yhteistyö Haltin kanssa on ollut sujuvaa ja helppoa. Matkahuollon Lähellä-paketti palvelulla on koko Suomen kattava verkosto, jossa on 2000 noutopistettä ja automaattia ympäri Suomen. Palvelu toimii Haltilla hyvin. Itselle Haltin tuotteet olivat entuudestaan tuttuja ja todettu hyviksi. Haltin makuupussi sekä teltta ovat kulkeneet jo vuosia retkillä mukana," kertoo Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Laura Lydecken.

HALTI HALUAA SAATTAA IHMISEN LÄHEMMÄS LUONTOA


Halti on olemassa sinua varten, jolle ulkoilu ja luonnossa liikkuminen on osa aktiivista elämäntapaa. Sinulle, jolle luonto tarjoaa mahdollisuuden löytää tasapaino ja tavan rentoutua hektisyyden keskellä. Halti on olemassa, jotta jokainen voisi löytää oman tapansa nauttia ulkoilusta. Kaikki Haltin toiminta perustuu sekä ympäristön että ihmisen kunnioittamiseen, sillä tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun.

HALTI ON ULKOILUBRÄNDI JA MALLISTO ON SUUNNITELTU LIIKKUMISEEN


Halti on suomalainen Premium-ulkoilubrändi, jonka tekemisessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka. Haltin inspiraation tekemiselle tarjoaa äärimmäisyyksistä ammentava pohjoinen luonto.


Halti haluaa palvella luonnossa liikkujia parhaalla mahdollisella tavalla. Halti haluaa tavoittaa urheilun ammattilaiset, intohimoiset harrastajat ja aktiiviset ulkoilijat. Kaikkia meitä yhdistää kunnioitus luontoa kohtaan ja viehätys ulkona liikkumiseen. Haltin yhteistyö eri lajien huippuosaajien kanssa varmistaa sen, että heillä on mahdollisuus tarjota toimivat ja laadukkaat tuotteet huipulta aktiiviharrastajille.

Haltin historia alkoi yhden miehen oivalluksesta

Nauttiakseen luonnossa liikkumisesta eri sääoloissa ihmiset tarvitsevat parempia varusteita. Vuonna 1976 perustettu Halti on toteuttanut alkuperäistä visiota yhdistää ihmisiä luontoon lukuisten innovaatioiden ja tasokkaiden tuotteiden myötä. Vuosien varrella Halti on varustanut retkikuntia ”kolmelle navalle” ja korkeimmille huipulle sekä huippu-urheilijoita maailman menestykseen.

Lue lisää historiasta

Puhdas luonto on ollut meidän sukupolvellemme itsestäänselvyys

Haltilla katsotaan tulevaisuuteen ja Halti tekee voitavansa, jotta jälkipolvetkin saisivat nauttia siitä. Kaikki Haltin toiminta perustuu sekä ympäristön että ihmisen kunnioittamiseen, sillä tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelman myötä Halti ottaa vastuun sosiaalisista, ympäristöllisistä ja taloudellisista jalanjäljistä. Työtä on vielä paljon, mutta Halti pyrkii toiminnassa jatkuvasti parempaan - tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa.

Halti – WE THINK AHEAD

Matkahuolto edistää positiivisia ympäristövaikutuksia

Matkahuolto edistää ympäristöystävällisiä kuljetusratkaisuja pakettipalveluissa ja keskittyy resurssitehokkuuteen myös muussa toiminnassaan. Matkahuolto haluaa tehdä oman osansa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja vahvistaa positiivisia ympäristövaikutuksia keskittymällä erityisesti ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen edistämiseen ja kestävän liikkumisen tukemiseen.

Lue lisää

Tutustu Haltin verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa

HaltiLogo black 700 (002)

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media