Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon tarjoamat ympäristöystävälliset kuljetusratkaisut kulkevat käsi kädessä House of Organicin arvojen kanssa

" Suomalaisena verkkokauppana meille on tärkeää tehdä yhteistyötä kotimaisten toimijoiden kanssa, joita myös Matkahuolto edustaa. Käytämme lähetyksiimme mahdollisimman ekologisia ja ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja. Matkahuollon tarjoamat ympäristöystävälliset kuljetusratkaisut kulkevat käsi kädessä arvojemme kanssa. Kuljetaan yhdessä Matkahuollon kanssa kohti hiilineutraaliutta", kertoo House of Organicin perustaja ja Head of eCommerce Jyri Linna.

House of Organic arvostaa:

  • Vastuullisuutta

  • Ympäristöystävällisyyttä kuljetuksissa

  • Kotimaisuutta

  • Yhteiskunnasta välittämistä ja työllistämistä.

House of Organic on vuonna 2016 perustettu suomalainen luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa, jolle laatutietoisuus on elämäntapa. House of Organic on luonnonkosmetiikkamarkkinoiden moderni toimija, joka raivaa tietä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisille luonnonkosmetiikkabrändeille.

"Matkahuollon arvot yhdistyvät hyvin asiakkaamme House of Organicin tärkeinä pitämien asioiden kanssa", toteaa aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.

House of Organic - luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille

Jo alusta saakka House of Organicille on ollut selvää, että luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille ja siksi House of Organicin tavoite on tarjota pääasiassa edullisia, tehokkaita ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja. House of Organic mahdollistaa jo nyt omalla esimerkillisellä toiminnalla luonnonkosmetiikan nousevan lähitulevaisuudessa ylivertaiseksi vaihtoehdoksi markettikosmetiikalle.

Toimimme aina vastuullisesti ja siksi valikoimamme on aina vähintään luonnollista, ekologista ja eettistä

House of Organic suosii ensisijaisesti virallisesti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta hyväksyy valikoimiin myös sellaisia kosmetiikkamerkkejä, joiden tuotteet ovat sertifikaattien vaatimaa tasoa. Tällaisia ovat esimerkiksi pienet kotimaiset kosmetiikkayritykset, joilla ei ole välttämättä varaa hankkia sertifikaatteja, mutta jotka käyttävät tuotteisiinsa ainoastaan luonnonkosmetiikan periaattein valittuja raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä. House of Organic on täyden palvelun toimija, jonka jokaista päätöksiä ohjaa läpinäkyvyys, rehellisyys, laatutietoisuus ja halu tarjota ympärillä oleville ihmisille sekä ympäristölle vain parasta. Luonnonkosmetiikan lisäksi House of Organic tarjoaa korkealaatuisia luomuelintarvikkeita ja luonnollisia ravintolisiä.

Tutustu House of Organicin verkkokauppaan klikkaamalla logoa !

House-of-Organic logo ilman taustaa

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media