Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Valtaosa Joutsenen kotimaan toimituksista kulkee Matkahuollon kautta.

Ylellisiä untuvatuotteita valmistava Joutsen on vuonna 1936 perustettu suomalainen perheyritys.

Tutkitusti puhtaasta untuvasta valmistetut untuvatakit, -peitot ja -tyynyt ovat kaunista, helppokäyttöistä arjen luksusta. Korkea laatu sekä hyvän olon ja mielen tuottaminen asiakkaille on johdattanut yrityksen kaikkea toimintaa läpi vuosikymmenten.

Toimitukset verkkokaupasta ovat tärkeä osa asiakaskokemusta. Siksi Joutsen on valinnut kumppanikseen Matkahuollon.

Joutsenen Logiistiikkapäällikkö Sami Salonen valottaa toimivaa yhteistyötä Matkahuollon kanssa

”Valtaosa, yli 95 prosenttia, kotimaan toimituksistamme kulkee Matkahuollon kautta. Tuotteemme ovat arvokkaita, jolloin myös kuljetuksilta vaaditaan samanlaista laatua täydentämään asiakaslupausta ja palvelua asiakkaillemme. Matkahuolto vastuullisena ja ekologisena kuljetusliikkeenä jakaa kanssamme samat arvot. Se myös pystyy tarjoamaan maanlaajuisen toimitusverkoston sekä riittävän monipuoliset toimitusvaihtoehdot ja palvelut kattamaan asiakkaidemme tarpeet. Tarjoamme verkkokaupassa ilmaisen Lähellä-paketin toimituksen kaikille yli 50 euron arvoisille tilauksille. Lähelle-paketti onkin suosituin toimitustapa, jonka asiakkaamme valitsevat. Myös kotipakettien määrä on koronan myötä kasvanut."

"Meille on ensiarvoisen tärkeää, että toimitukset ovat nopeita, luotettavia ja vastuullisesti toimitettu ehjinä asiakkaillemme. Matkahuollon kanssa kaikki on mennyt erinomaisesti. Meillä on todella vähän ongelmatilanteita ja kadonneita tai vahingoittuneita lähetyksiä Matkahuollon palveluissa. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelun nopea tavoitettavuus ja asioiden selvittäminen on erittäin tärkeä asia, ja se toimii mielestäni Matkahuollolla hyvin. Arvostamme sitä paljon.

Verkkokaupassa on myös ilmaiset palautukset asiakkaillemme. Joka lähetyksen mukana lähetämme palautustarran, jotta mahdollinen palautus olisi mahdollisimman helppo asiakkaalle. Samalla pystymme paremmin seuraamaan meille takaisinpäin tulevia palautuslähetyksiä, ”jatkaa Joutsenen logistiikkapäällikkö Sami Salonen.

"On hienoa tehdä yhteistyötä Joutsenen kanssa ja olla mukana heidän verkkokaupan kuljetuksissa. Yhteistyö on ollut toimivaa ja mukavaa. Heillä on hieno tiimi verkkokaupan takana,"kertoo Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Laura Lydecken.

Tutustu Joutsenen verkkokauppaan klikkaamaan alla olevaa logoa

Joutsen Logo BLUE RGB-2 (002)

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media