Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Laatukorulla tykätään siitä, että Matkahuollon palveluverkosto on laajentunut merkittävästi

Laatukoru on 1976 perustettu Hyvinkääläinen suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys

Laatukoru palvelee asiakkaita 13 myymälässä sekä verkkokaupassa valtakunnallisesti. Laatukorussa työskentelee noin 80 henkilöä, joista 10 on yrityksen omia kultaseppiä Hyvinkään verstaalla.

Laatukoru valmistaa ja myy koruja meille kaikille elämämme tärkeimpiin hetkiin sekä saavutuksiin.

Laatukorusta löydät niin sormukset, korvakorut, riipukset kuin kellot pöytähopeita ja lahjoja unohtamatta. Perinteisten ja tunnettujen merkkien lisäksi Laatukorun valikoimaa piristää oma Silván-timanttikorumallisto. Silván-timanttikoruissa huomio kiinnittyy kauniisiin yksityiskohtiin, materiaalivalintoihin sekä runsaisiin ja selkeisiin muotoihin. Laatukorulle on vuonna 2009 myönnetty Avainlippu-tunnus.

Laatukorun kaikki Silván-korut valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa.


Laatukoru edustaa alan huippubrändejä sekä valmistaa itse Silván-timanttikorumalliston korut Hyvinkään omalla verstaalla ammattitaitoisten kultaseppien toimesta. Kultasepät käsittelevät Laatukorun verstaalla vuodessa arviolta n. 20 kg kierrätyskultaa ja n. 600 karaattia timantteja. Näistä materiaaleista valmistuu upeita ja yksilöllisiä Silván-timanttikoruja niin miehille kuin naisille. Jokainen kultaseppä haluaa jättää oman jälkensä. Laatukorun perustaja Keijo Silván halusi Silván-timanttikoruillaan tuoda esille arvojaan, kokemuksiaan sekä tärkeimpinä pitämiään asioita.

Laatukoru kiinnittää huomiota yhä enenevissä määrin myös ekologisuuteen ja ympäristövastuullisuuteen

Laatukorun Silván-koruissa käytetty kulta on kokonaan kierrätyskultaa. Laatukoru ostaa asiakkailtaan mahdollisimman paljon vanhoja kultakoruja ja kultaesineitä ”romukultana” kierrätykseen vahvistaakseen toimintansa ympäristöystävällisyyttä. Laatukorun tavoitteena on vähentää kullantuotannon ympäristövaikutuksia käyttämällä mahdollisimman paljon kierrätyskultaa ja siten vähentää tarvetta uuden kullan louhintaan.

Laatukoru vaatii toimittajiltaan aina kirjallisen todistuksen timanttien alkuperästä ja eettisyydestä

Laatukorun konfliktivapaat timantit ostetaan suurista, eurooppalaisista timanttipörsseistä ja timanttitoimittajat ovat sitoutuneet noudattamaan alan standardeja ja vastuullista toimintaa. Laatukorun koruissa käytettyjen timanttien tuotannossa noudatetaan työntekijöiden ihmisoikeuksia tuotannon eri vaiheissa, kiinnitetään huomiota ympäristövaikutuksiin, ylläpidetään turvallisia sekä vastuullisia työkäytäntöjä ja tuetaan paikallisyhteisöjä.

Laatukorulle on tärkeää valtakunnalliset ja sujuvat kuljetukset

Matkahuolto tarjoaa eniten henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä Suomessa, joita on yli 2000 kpl. Matkahuollon noutopisteitä ovat K-Marketit, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Matkahuollon noutopisteet palvelevat K-markettien ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Paketin voi lähettää ja noutaa pakettiautomaatista, K-kaupasta, R-kioskista tai Matkahuollosta tai tilata suoraan kotiosoitteeseen kaikkialla Suomessa.


”Me Laatukorulla tykätään siitä, että Matkahuollon palveluverkosto on laajentunut merkittävästi ja paikallisen Hyvinkään Matkahuolto-asiamiehen kanssa meillä on todella hyvää yhteistyötä. Lähetyksemme noudetaan meiltä päivittäin. Käytämme Lähellä pakettia pääosin kun meillä on tietty vakioitu lähetyskoko. Kuljetuksista ei ole tullut reklamaatioita", kertoo Laatukorun Henri Silván Head of eCommerce.


” Olemme iloisia että saamme olla mukana Laatukorun verkkokaupan kuljetuksissa sekä tukemassa heidän verkkokaupan kasvua,” kertoo Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Laura Lydecken.

Vastuullisuus on Matkahuollon toiminnan ytimessä

Matkahuolto luo parempaa tulevaisuutta edistämällä kestäviä matkustaja- ja pakettipalveluita. Matkahuolto haluaa palvella asiakkaitaan ympäri Suomea mahdollisimman tehokkaasti ja kestävästi. Matkahuollon pakettipalveluissa keskeisessä roolissa on sujuva yhteistyö valtakunnallisen kumppaniverkoston kanssa sekä ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen huomioiminen. Matkahuollon tavoite on yhteistyön syventäminen ja laajentaminen erityisesti kestävän kehityksen edistämiseksi.

Eettisyyden ja ympäristövastuullisuuden lisäksi Laatukoru on alusta asti halunnut olla mukana tukemassa paikallista hyväntekeväisyystyötä. Laatukoru on tukenut vuosien saatossa muun muassa nuorten urheilumahdollisuuksia Hyvinkäällä ja muuallakin Suomessa ja Laatukoru on mukana tukemassa Lastenklinikoiden Kummeja.

Tutustu Laatukorun verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa!

Laatukoru logo 1080x1080px (002)

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media