Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Laskutusvaihtoehdot yrityksille ja yhteisöille

Nettilippu

Matkahuollon Nettilippujen ostamista varten yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus ottaa käyttöön laskutuspalvelu. Jos yritys tai yhteisö haluaa ottaa käyttöön laskutuspalvelun, oston yhteydessä valitaan maksutavaksi Walley ja seurataan verkkosivujen ohjeita. Laskulle ostettua nettilippua ei voi peruuttaa.

Nettiliput voi ostaa Matkahuollon verkkosivuilta myös yrityksen luottokortilla.

Matkustajan kannalta Matkahuollon verkkosivuilta ostettu lippu on vaivaton. Matkustaja kertoo ainoastaan oston yhteydessä annetun tunnisteen. Tunniste voi olla esimerkiksi matkustajan nimi tai muu vapaavalintainen tunniste. 

Liikematkakortti

Liikematkakortti on laskutusasiakkaille tarkoitettu matkakorttituote. Liikematkakortin hankintaa varten asiakkaalle tulee olla sopimus Matkahuollon kanssa.

Liikematkakortti on jälkilaskutettava lipputuote. Lipun käytöstä laskutetaan todellisten matkustusten perusteella. Liikematkakortilla voi maksaa yhden tai useamman henkilön matkan, ja sillä voi matkustaa eri pituisia matkoja.

Lisätiedot

Ota yhteyttä.

Lippujen ostaminen laskulle Reitit ja Liput -sovelluksessa

Yritykset ja yhteisöt voivat halutessaan tarjota asiakkailleen tai henkilöstölleen mahdollisuuden ostaa yritykseltä laskutettavia matkalippuja myös Reitit ja Liput -mobiilisovelluksessa, jossa on tarjolla bussilippujen lisäksi myös junalippuja sekä bussien kauko- ja lähiliikennelippujen lisäksi myös paikallisliikenteen lippuja.

Palvelu sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa matkustajan on helpointa hankkia esimerkiksi työmatkustamiseen liittyvät matkaliput kulloiseenkin matkustustarpeeseensa kätevästi suoraan omaan puhelimeen ja hankitut matkaliput laskutetaan yritykseltä.

Palvelua voidaan hyödyntää myös esimerkiksi henkilöstön päivittäisen kodin ja työpaikan välillä matkustamisen tukemiseen, jolloin työnantajalta voidaan laskuttaa osa ostettujen lippujen hinnasta.

Palvelu on uusi ja sitä pilotoidaan parhaillaan.

Kausi ja -sarjaliput ovat siirtyneet Reitit ja Liput -sovellukseen

Lue lisää
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media