Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Lähetä helposti ja edullisesti kaikenkokoiset paketit. Osta paketti Paketit-sovellukseta tai verkosta kotimaahan alk. 5,50 € ja ulkomaille alk. 9,90 €. Tuo valmiiksi maksettu paketti aktivointikoodilla johonkin yli 2000 Matkahuollon palvelupisteestä, mm. pakettiautomaattiin, K-kauppaan, R-kioskiin tai Matkahuoltoon.

Paketit kotimaahan
Paketit ulkomaille
Paketit-sovellus
Pakkaaminen
Vastaanota paketti
Palauta paketti
Ohjeet ja ehdot paketeille

Torin ja Matkahuollon yhteistyö tiivistyy

Vertaiskauppa kehittyy ja kasvaa hurjaa vauhtia. Haluamme olla vahvemmin mukana tässä kasvavassa markkinassa ja tukea asiakkaidemme kestävämpää elämäntapaa. Siksi olemme nyt tiivistäneet yhteistyötämme yhden isoimman vertaiskauppa-alustan, Torin, kanssa.

"Kuluttajat ovat valinneet Matkahuollon arvostetuimmaksi kuljetusbrändiksi Suomessa. Olemme iloisia ja ylpeitä entistä tiiviimmästä yhteistyöstä Torin kanssa, sillä Matkahuollon hiilineutraalit kuljetukset tarjoavat Torittajille ympäristöystävällisen ja luotettavan tavan tehdä vastuullisia ostoksia kaikkialta Suomesta, sanoo Matkahuollon pakettipalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Kati Nevalainen.

Lue lisää

Lataa Paketit-äppi ja tee pakettihommista helppoa!

Matkahuollon Paketit-sovellus on paljon muutakin kuin vain pakettien matkan seurantaa. Se on sinulle apu arkeen. Sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kaikki Matkahuollon pakettisi samassa sovelluksessa, lähettämään paketin helposti ympäri Suomen ja ulkomaille.

Lataa sovelluskaupastasi

Katso palvelupisteet

Matkahuollon laajaan palveluverkostoon kuuluu yli 2000 palvelupistettä. Palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat voit tarkistaa verkkosivuiltamme palvelupistehausta.

Palvelupistehakuun

Kuusi vinkkiä pakkaamiseen ja lähettämiseen!

  1. Valitse oikean kokoinen ja riittävän tilava ulkopakkaus.
  2. Suojaa lahjat pehmusteella, siten että ne eivät ole kosketuksessa ulkopakkauksen kanssa. Ole erityisen huolellinen lasiesineiden, nesteiden ja elektroniikan kanssa!
  3. Täytä pakkaukseen mahdollisesti jäävä tyhjä tila pehmusteilla, kuten vaahto- tai kuplamuovilla.
  4. Sulje paketti huolellisesti vahvalla teipillä. Huolehdi myös, että kaikki pakkauksen saumat ovat tiiviisti suljettuina.
  5. Merkitse pakkaukseen selvästi tussilla aktivointikoodi, sekä vastaanottajan nimi ja puhelinnumero. Lisää pakkaukseen myös oma nimesi.
  6. Vie pakettisi mihin tahansa Matkahuollon pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen, joita on yli  2 000 ympäri Suomen ja seuraa sen kulkua Paketit-sovelluksessa.
Lue lisää pakkaamisesta

Ei olla tästä mitään huudeltu, mutta ykkössijalla ollaan!

Taloustutkimuksen vuosittain tekemän Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan Matkahuolto on kaikkien suomalaisten keskuudessa vuoden 2022 arvostetuin brändi kahdessa tutkimuksen tuoteryhmässä, Pakettipalvelut ja Matkustajapalvelut.

Lue lisää