Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Lähetä helposti ja edullisesti kaikenkokoiset paketit. Osta paketti verkosta kotimaahan alk. 5,50 € ja ulkomaille alk. 9,90 €. Tuo valmiiksi maksettu paketti aktivointikoodilla johonkin yli 2000 Matkahuollon palvelupisteestä, mm. pakettiautomaattiin, K-kauppaan, R-kioskiin tai Matkahuoltoon.

Paketit kotimaahan
Paketit ulkomaille
Paketit-sovellus
Pakkaaminen
Vastaanota paketti
Palauta paketti
Ohjeet ja ehdot paketeille

Lataa Paketit-äppi ja tee pakettihommista helppoa!

Matkahuollon Paketit-sovellus on paljon muutakin kuin vain pakettien matkan seurantaa. Se on sinulle apu arkeen. Sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kaikki Matkahuollon pakettisi samassa sovelluksessa, lähettämään paketin helposti ympäri Suomen ja ulkomaille.

Lataa sovelluskaupastasi

Sarjapaketilla paljon paketteja edullisemmin

Jos lähetät paljon paketteja, sinun kannattaa ostaa Sarjapaketti. Sarjapaketilla saat 10 samankokoista pakettia edullisemmin!

Osta Sarjapaketti

Valitse nopea ja luotettava kuljetus Matkahuollon yli 2000 pakettiautomaattiin ja palvelupisteeseen

Matkahuolto tarjoaa eniten henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä Suomessa, Noutopisteitämme ovat K-kaupat, R-kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Noutopisteemme palvelevat K-kauppojen ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Paketin voi lähettää ja noutaa pakettiautomaatista, K-kaupasta, R-kioskista tai Matkahuollosta tai tilata suoraan kotiosoitteeseen kaikkialla Suomessa.

Lue lisää