Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Vastaanota paketti

Helpoin tapa vastaanottaa paketit on tilata ne suoraan kotiin

Valitse tilausvaiheessa kotijakelu niin toimitamme lähetyksen ovellesi sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin tai tilaa jo noudettavalle paketille kotiinkuljetus, lue lisää

Voit seurata saapuvaa pakettiasi lähetysten seurannan avulla. Siirry lähetysten seurantaan

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista

Paketti toimitetaan Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Tarvitset pakettia noutaessasi saapumisilmoituksessa olleen lokerokoodin. Koodin löydät myös omista saapuvista paketeista, jos olet rekisteröitynyt Matkahuollon asiakkaaksi, lue lisää ja rekisteröidy asiakkaaksemme täältä

Näin käytät pakettiautomaattia

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä

Paketti toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-ruokakauppoihin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Suuremmat lähetykset ja pikalähetykset toimitetaan Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, Paketit-sovelluksen ilmoituksella tai sähköpostilla heti, kun pakettisi on noudettavissa. Saat paketin noutopisteistä noutokoodin avulla. Voit kopioida noutokoodin Paketit-sovelluksesta ja välittää sen vaikka puolisolle, kaverille tai äidille, joka saa koodia vastaan noudettua pakettisi. Voit myös välittää tekstiviestillä saapuneen saapumisilmoituksen toiselle paketin noutoa varten. Valtakirjaa ei tarvita.

Jos et pääse itse noutamaan pakettiasi, voit tilata kotiinkuljetuksen rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi, lue lisää ja rekisteröidy asiakkaaksemme täältä.

Jakelu postiluukkuun


XXS- pakettiin on mahdollista ostaa lisäpalveluna Jakelu postiluukkuun kaikkialla Suomessa. XXS-paketti toimitetaan tällöin vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikoon 2-4 arkivuorokauden kuluessa. Saat jakelusta tulee toimituskuittauksen mobiilisovellukseen, kun se on jaettu perille.

Voit kertoa ovikoodisi Matkahuollon mobiilisovelluksessa asetuksissa tai pyytää lähettäjää lisäämään sen lähetysvaiheessa paketin tietoihin. Kuljettaja yrittää myös tavoitella sinua puhelimitse, mikäli hän ei pääse lukitun oven takia jakamaan pakettia.

Jos emme saa jaettua pakettia postilaatikkoosi, paketti toimitetaan noudettavaksi Matkahuollon noutopisteeseen. Saat erillisen tekstiviestin tai sähköpostin, kun paketti on noudettavissa.

Löydä lähin palvelupiste

Lähetä paketti kotimaahan ja ulkomaille

Hinnat alkaen 5,50 € kotimaassa ja ulkomaille alkaen 9,90 €
Lähetä

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae

Sarjapaketti

Ostamalla sarjapaketin saat kerralla kymmenen lähetystä.
Osta sarjapakettiLähetä sarjapaketti
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media