Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Bussiliput ja matkakortit

Matkahuollosta hankit matkustustarpeisiisi sopivan bussilipun helposti ja nopeasti. Lataa kätevä Reitit ja Liput -sovellus puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi tai osta Nettilippu nettilippukaupastamme.

Kertaliput yksittäisille matkoille

Kertalippu sopii parhaiten yksittäisille matkoille ja satunnaiseen matkustamiseen. Kertalippuja voit ostaa helposti ennakkoon

Huomaathan, että Bussiliput-sovellus on poistunut käytöstä 30.6.2023, jolloin matkakorttien myynti ja lisälataaminen asemilla, asiamiehillä, R-kioskeilla ja busseissa päättyi. Nyt kaikki Matkahuollon lipputuotteet ovat ostettavissa Reitit ja Liput -sovelluksesta.

Kausi- ja sarjaliput säännölliseen matkustamiseen

Säännölliseen matkustamiseen soveltuvat parhaiten edulliset ja joustavat alueelliset tai valtakunnalliset kausi- ja sarjaliput, jotka ovat saatavilla Reitit ja Liput -sovelluksessa.

Valtakunnalliseen matkustamiseen soveltuvat:

Alueelliseen matkustamiseen soveltuvat:

Koululaisten ja opiskelijoiden liput

Toisten asteen opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja Kelan myöntämään koulumatkatukeen, voivat matkustaa kodin ja oppilaitoksen tai työssäoppimispaikan välillä koulumatkatuetulla lipulla.

Peruskoululaisten liput säilyvät matkakorteilla toistaiseksi.

Arvokortti

Matkakortille ladattava Arvokortti on tarkoitettu niiden matkustajien käyttöön, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää matkapuhelimeen ladattavaa Reitit ja Liput -sovellusta.

Arvokortti on käytössä 30.6.2024 asti.

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin

Reitit ja liput yhdestä äpistä!

Opastus ovelta ovelle, reitit kartalla ja liput koko matkalle.
Tutustu ja lataa sovellus
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media