Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon nopeat toimitukset ympäri maan ovat tukeneet Luurinetin tavoitetta olla ripeästi toimiva, joustava ja asiakkaansa huomioiva verkkokauppa.

Luurinetti on toimintansa alusta saakka, vuodesta 2005, ollut puhtaasti verkkokauppa. Sen vuoksi hyvien yhteistyökumppaneiden merkitys on ehkä vieläkin suurempi kuin sekä kivijalkaliikkeessä, että verkkokauppana toimiville yrityksille. Luurinetin valikoima on laajentunut vuosien saatossa alle parin tuhannen tuotteen valikoimasta reilusti yli 20 000 tuotteen valikoimaksi.

Luurinetillä on laaja valikoima puhelimia ja matkapuhelinten lisätarvikkeita, kuten suojakuoret, suojalaukut ja suojakalvot. Luurinetin valikoimassa on myös mobiililaajakaistatuotteet,  bluetooth-kuulokkeet, kaiuttimet,  laukutautokameratnavigaattoritälykoti-tuotteetälykellot, aktiivisuusrannekkeet ja lisäksi valikoima kodin pientarvikkeita ja sähköpotkulautoja.

”Meillä on tavoitteena olla nopea, joustava ja asiakaslähtöinen”, kertoo Luurinetin toinen omistajista Minna Savolainen.

Toisena, ehkä myös poikkeuksellisena toimintatapana Luurinetti ja Matkahuolto tekevät yhteistyötä myös siten, että Matkahuollon Pakettipalveluiden piste Tampereella toimii Luurinetin tuotteiden noutopisteenä. Asiakkaan valitessa toimitustavaksi nouto Tampere, tuote toimitetaan Matkahuoltoon, josta sitten viestin saatuaan voi lähetyksen noutaa. Noudot ovat veloituksettomia, ja iloksemme myös kesälomalaiset ja esim. työmatkoillaan Tampereella liikkuvat ovat tämän huomanneet ja hyödyntäneet

Tutustu Luurinetti.fi

Matkahuollon nopeat toimitukset ympäri maan lähes 2000 palvelupisteeseen ja pakettiautomaattiin ovat tukeneet Luurinetin omaa halua olla ripeästi toimiva, joustava ja asiakkaansa huomioiva verkkokauppa.

” Olemme iloisia pitkäaikaisesta ja monipuolisesta yhteistyöstämme Luurinetin kanssa. Luurinetti on hyödyntänyt verkkokaupassaan hienosti Matkahuollon bussiverkoston tuomaa lisäarvoa”, sanoo aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.

Matkahuollon koko ajan laajentunut noutopisteiden verkosto myös edesauttaa, että asiakas saa lähetyksensä itselleen sopivimpaan paikkaan.

Ripeisiin toimituksiin päästäkseen Luurinetti toimii, ehkä muista verkkokaupoista poiketen omalla tavallaan, ja on vuosien ajan panostanut siihen, että tuotteita ei lähde asiakkaille vain kerran päivässä, vaan niitä toimitetaan Matkahuoltoon useamman kerran. Kyseinen toimintatapa on saanut asiakkailta kiitosta nopeudellaan, sillä sopivien reittien varrella asiakas on saanut lähetyksen samana päivänä kuin on sen tilannut. Koko ajan laajentunut noutopisteiden verkosto myös edesauttaa, että asiakas saa lähetyksensä itselleen sopivimpaan paikkaan.

Tehdään Matkahuollon kanssa yhä yhteistyötä hyvällä ja luotettavalla toimitusvarmuudella, toimivalla asiakaspalvelulla ja ripeällä toimituksella.

Luurinetti avasi noin kaksi vuotta sitten toisen verkkokaupan, jossa asiakas voi suunnitella itselleen omista kuvistaan suojakuoren puhelimeen. Omakuori.fi verkkokaupan toimituksissa käytetään myös Matkahuollon toimituksia.

Jatkossa Omakuori.fi-verkkokaupasta on saatavilla joidenkin urheiluseurojen virallisia fanituotteita, eli editorissa on valmiina kuvia, joita voi hyödyntää suojien suunnittelussa, käyttäen osana vaikka omaa kuvaa ja sen kanssa seuran logoa.

Tutustu Omakuori.fi

Tutustu Luurinetin verkkokauppoihin alla klikkaamalla logoa

Luurinettifi-logo-nettisivuille (002)

omakuori-fi-logo-nettisivuille (002)

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media